Milyen játékokat ajánlanátok erre a kofigra? (kis gép: w98)
Ram 192Mb
Proci 300Mhz
Videókártya 4Mb
Olyan ra gondolok, mint a robin hood the legend of sherwood, akkor a roller coaster tycoon 1, vagy a dyna, hercules, lion king stb.
The Neverhood
Populous: The Beginning
GTA 2
Először is, az első 3 válaszolóknak köszi szépen már leltem egy-két olyan játékot, amit még a mai nap folyamán ki fogok próbálni! :)!
Másodszor az utolsó válaszolónak, nem tudom, hogy kifolyna a bele annak a válaszolónak, és ennyire Istentelenül ostoba és paraszt, és lusta disznó vissza fojtani az idegét és gondolkodni egy normális kérdésen, ha többet akar megtudni, hogy nem lehet normálisan odaírni egy választ, a kérdéshez, pl ha leírod a proci típusát akkor jobban tudnánk segíteni! Vagy ahogy normálisan illene! De igaz kirohadna a bele, ha normálisan kérdezné, meg Istentelenül ostoba is lenne utána! De többet az utolsó válaszolóval nem szeretnék vitatkozni, mert ahogy olvastam egy fórumban: "Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!"
Ja és mégvalami, a proci típusa ÉRTELMES, és nem állat ember módjára viselkedő válaszolóknak:
Cryrix 6x86MX/M2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!