Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen játékokat ajánlanátok...

Milyen játékokat ajánlanátok erre a kofigra? (kis gép: w98)

Figyelt kérdés

Ram 192Mb

Proci 300Mhz

Videókártya 4Mb

Olyan ra gondolok, mint a robin hood the legend of sherwood, akkor a roller coaster tycoon 1, vagy a dyna, hercules, lion king stb.

2011. aug. 12. 00:13
 1/9 mate0117 ***** válasza:
100%
heroes of might and magic 3
2011. aug. 12. 00:19
 2/9 anonim ***** válasza:

The Neverhood

Populous: The Beginning

GTA 2

2011. aug. 12. 00:47
 3/9 Alex Lion ***** válasza:
INSANE low grfon, Bomberman, és talán az EARTH 2150 very low-on de nem garantálom hogy 15-20fps-nél többet produkál :S
2011. aug. 12. 01:05
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Csak azt kérdezném meg, hogy amikor feltesz valaki egy kérdést (tíz kérdezőből kilencre igaz) miért fájdul meg a keze akkor, amikor a processzor és videokártya típusát kell leírni? Miért csak az órajelet vagy a memóriát írják, amikor az többé kevésbé lényegtelen paraméter az architektúrához képest? Ennyire lusta disznók, vagy egyszerűen csak ennyire istentelenül ostobák? Sose értem meg. Van egy kocsim, két literes motorral. Hogy Mercedes vagy Suzuki, azt rádbízom öcsi, mert lerohadna a kezem is, kifolyna a belem is, ha odaírnám, annyira de annyira nehéz.
2011. aug. 12. 01:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Először is, az első 3 válaszolóknak köszi szépen már leltem egy-két olyan játékot, amit még a mai nap folyamán ki fogok próbálni! :)!

Másodszor az utolsó válaszolónak, nem tudom, hogy kifolyna a bele annak a válaszolónak, és ennyire Istentelenül ostoba és paraszt, és lusta disznó vissza fojtani az idegét és gondolkodni egy normális kérdésen, ha többet akar megtudni, hogy nem lehet normálisan odaírni egy választ, a kérdéshez, pl ha leírod a proci típusát akkor jobban tudnánk segíteni! Vagy ahogy normálisan illene! De igaz kirohadna a bele, ha normálisan kérdezné, meg Istentelenül ostoba is lenne utána! De többet az utolsó válaszolóval nem szeretnék vitatkozni, mert ahogy olvastam egy fórumban: "Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!"

Ja és mégvalami, a proci típusa ÉRTELMES, és nem állat ember módjára viselkedő válaszolóknak:

Cryrix 6x86MX/M2

2011. aug. 12. 15:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja és nem akarom jelenteni a moderátornak ezt a választ, mert még akkor megúszná a leszégyenülést!
2011. aug. 12. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Az a baj tudod, hogy senki nem írja ki. Csak órajel, meg ilyesmi, ami nagyjából lényegtelen is. Mindig vissza kell kérdezni. Ez nem a válaszolókat jellemzi, hanem a kérdezőt, amely a kérdése mellé képtelen rendes paraméterekkel szolgálni, valami érthetetlen oknál fogva. Felőlem akár jelentheted is a moderátornak, borzasztóan fájni fog, hogy ő is olvassa.
2011. aug. 12. 17:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem, csak tudod, ha gyorsan írsz egy kérdést egy fáradt nap után, és másnap vagy ahogyan az esetemben még aznap (a 00:13 óra miatt) elolvasom, csak elvárná az ember, hogy másnap ne vágjanak ilyet a fejéhez!
2011. aug. 12. 22:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja és ezt nem önsajnáltatásból írtam oda...
2011. aug. 12. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!