Mit rontottam el DVD írás közben?
A problémám az lenne, hogy a DeepBurner Cd/Dvd író programot használom, és először fordult elő az, hogy (Maxell -R-es DVD) ki írtam 3 filmet, miután ellenőriztem hogy sikeres volt e az írás, tehát hogy rajta vannak e a filmek a dvd-n azt írta, hogy üres! és amikor ugyanerre a dvd-re próbáltam meg mégegyszer akkor már azt írta a program, hogy nincs hely a lemezen!
2 dvd-t is így tettem tönkre! :/
Mi lehet a gond? Eddig nekem tökéletesen működött ez a program!
A másik kérdésem az lenne, hogy amikor adatokat, képeket/zenéket szeretnék dvd-re írni ugyanezzel a programmal akkor néhány file-ra(zenére,képre, pdf-re, wordre is!) azt írja ki hogy némely file nem kompatibilis a Joilet formátummal. A deep burner az alábbiak szerint átnevezte őket. elfogadhatja a módosításokat, törölheti a fájlokat, vagy változatlanul hagyhatja a fájlneveket (ebben az esetben nem biztos h működni fognak a file-ok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!