Mért nem indul a terraria? Pls help
Leszedtem a játékot fel raktam hozzá a Microsoft .NET Framework 4-et és a Microsoft XNA Framework Redistributable 4. És ezt irja ki
No suitable graphics card found.
Could not find a Direct3D device that supports the XNA Framework Reach profile.
Verify that a suitable graphics device is installed.
Make sure the desktop is not locked, and that no other aplication is running in full screen mode.
Avoid running under Remote Desktop or as a Windows service.
Check the display properties to make sure hardware acceleration is set to Full.
mit csináljak?
Gondolom olvasni luxus.
'Could not find a Direct3D device that supports the XNA Framework Reach profile. '
"Nem megfelelő grafikus kártya található.
Nem található Direct3D eszköz, amely támogatja a XNA Framework Reach profilt.
Ellenőrizze, hogy a megfelelő grafikus eszköz telepítve van.
Ellenőrizze, hogy az asztalon nincs lezárva, és hogy semmilyen más alkalmazás fut teljes képernyős módban.
Kerülje alatt futó Távoli asztal vagy a Windows szolgáltatást.
Ellenőrizze a kijelző tulajdonságait, hogy megbizonyosodjon arról hardveres gyorsítás van beállítva, hogy teljes."
Na akkor nekem is ezt csinálta nem kell új vidokártya ha tudsz angoloul!!!!
Ha XP-d van akkor jobb klik az asztalra és ott a tulajdnoságok ezzen belől menny a beállításokba azon belül menny a speciális és ezen belül menny a hibaelhárításra ott a hardvergyorsírás legyen teljesen és így garantált hogy menni fog!!!! Nekem is ez volt a baja de már megy :DDD
hát ez nem válasz lenne hanem nekem is ugyan ez a problémám de amit montatok egyikse vált be valaki segítene lécci
elöre is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!