CoD2 hiba Windows 7 újratelepítése után. Mit tegyek? (sürgős, légyszi nézz be)
Az lenne az én 'kicsi' gondom, hogy mindenhonnan kidobott a CoD2 MP valami hibaüzenettel, mindent megpróbáltam ellene amit javasoltak, de semmi sem sikerült,ezért újratelepítettem a windows7-et Starterről Ultimate-re(64 bites verziók)
Namármost el akarom indítani a CoD2-t és kidob egy hibaüzettel(DirectX Error DirectX has encountered an unrecoverable error. Please check DirectX Help document for possible details.).A menübe sem bírok belépni, mert már a kezdő képnél ahol a csávó tartja a thompsont ott kiír egy errort aztán kész.
A gépem:
I7-2630QM
4GB RAM
INTEL HD Graphics 3000 128MB + NVIDIA GeForce GT 540M 1GB
(notebookról van szó...)
És még van egy olyan problémám, hogy nem tudom 1024*768 fölé húzni a felbontást...
Csak 800*600-as és 1024*768-as felbontást lehet választani.
A videókártyákon gondolkoztam, lehet az INTEL van 'kiválasztva' és nem a GT540M?De eléggé nem értek hozzá, szóval légyszi segítsen valaki!
Köszönöm szépen előre is, bármiféle segítséget is kapok!
ez az új videokártya driver van fenn?
Letöltöttem, valami Intel drivert kért,mivel anélkül nem lehet telepíteni...Leszedtem az Intel oldaláról azt, amit kellett próbálnám feltelepíteni, de azt írja, hogy a gépem nem felel meg a minimális követelményeknek, ezért nem lehet telepíteni a drivert...
Valami ötlet erre?:S
menj bele a biosba. integrált vga-t tiltsd le
integrated peripherials
Onboard VGA Controller-t állítsd disable-re.
Szerintem az a hibád, mint nekünk is, hogy nincsenek fent a direktX-ek pl a dx9 dx7.
Én is feltettem a dx9 et meg pár dll-t letöltöttem és már ment is szinte az összes játék.
Ha az integrált videó kártyát használja a géped nem is csodálom, hogy nem indul el:D
Nekem 512-es VGA-nal is laggolt egy kicsit full grafon.
Van fent patch ??
Ha nincs szedd le a cod2 1.3 mas patchét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!