Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » S. O. S. Nem megy a Sims 3?

S. O. S. Nem megy a Sims 3?

Figyelt kérdés

Ha elinditom, elindul a bemutatofilmig, és az ahogy lejárt kiírja: "We are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims 3.

Please contact customer service."

a nem annyira angolosaknak azt jelenti (én sem vagyok nagy angolos) "Nem tudjuk ellenőrizni, hogy a lemez érvényes másolata a Sims 3-nak.

Kérjuk vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal."

előre is kösz, sürgös!!!

2011. aug. 11. 09:05
 1/4 anonim válasza:

Újratelepítés + másik cracket tölts le a gamecopyworld.com-ról ha a netről töltötted,ha eredetibe van meg, akkor passz.

[link] ezt töltsd le.

Úgy crackeled, hogy a játék mappájába belemész és a BIN mappában a TS3.exe-t lecseréled arra, amit letöltöttél.

Remélem működni fog ezzel a módszerrel.

2011. aug. 11. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:
2011. aug. 11. 10:54
 3/4 Pj0tr ***** válasza:
64%

Az üzenet azt jelenti (bár látom sikeresen lefordítottad), hogy amivel játszani szeretnél az egy lopott termék és ez alapvetően nem tetszik a játék készítőinek. Az üzenet pedig azért fogalmaz ilyen finoman, mert esetleg nem galád módon letöltötted a játékot, hanem vetted pl valami kereskedésben ahol átvertek és akkor máris nem egy szemét csaló vagy, hanem egy szerencsétlen áldozat.

A legegyszerűbben úgy kerülhető el ez az üzenet, hogy bemész egy szoftverboltba, kicsengeted a játékért a jogtulajdonosoknak járó pénzt és kész.

Alternatív megoldásként letöltesz egy megfelelő törést a netről... De ha már nem vagy hajlandó fizetni érte legalább vedd a fáradságot, hogy magad keresed meg a megoldást szélese világ(hálón) és nem ide írod ki a kérdést.

De egyébként mi a kérdés? Tőlünk kérdezed meg, hogy nem megy-e a Sims 3?

2011. aug. 11. 11:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Szóval, a torrentről töltöttem le és úgy telepítettem fel

a kérdés pedig az, hogy Hogy lehetne elindítani a Sims 3-at? (de sztm ezt valahogy ki lehetett köbözni) pls

2011. aug. 11. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!