Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem megy a ki-be lépés...

Miért nem megy a ki-be lépés hangja?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy programot ami windows 8-at csinál xp-ból

(legalábbis kinézetet) a neve eight remix xp nagyon jó,

nem vírusos, de valamiért a ki-be kapcsolás hangja nem mükszik.miért nem megy, mi a megodás?

2011. aug. 10. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a tobbi hang muxik akkor sztem ez nem olyan nagy gond. Nekem olyan xp telepitom van amibol mar eleve ki van iktatva a ki- bekapcsolas hangja.
2011. aug. 10. 19:00
 2/6 A kérdező kommentje:
az igaz. de azéet úgy hiányzik.meg aztán a rendszer mappákban rákerestem és tök jók.
2011. aug. 10. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
A helyedben nem használnék ilyen programokat - mikor még kezdő voltam, megjártam párral, de, majd te is rájössz, mikor nem tudod teljesen letörölni. A helyedben addig csinálnék rendszervisszaállítást, amíg még nem változtattál túl sok mindent a csere óta, és, ha jó, egyedi asztalt akarsz csinálni, szívesen mutatok pár helyet, ahol elindulhatsz.
2011. aug. 10. 19:14
 4/6 A kérdező kommentje:

már én is megjártam jónéhányszór.

de ez nem úgy néz ki mint a többi,több fórumon is ajánlották

2011. aug. 10. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:

ez gif :

[link]

2011. aug. 10. 19:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz
2011. aug. 12. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!