Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan program, amiben...

Létezik olyan program, amiben motorokat lehet tuningolni virtuálisan?

Figyelt kérdés
Olyanokra lennék kíváncsi, ami erősen ki van hegyezve a mérnöki részére, mondhatni "gyakorolni" lehet rajta az autószerelést/tuningolást.
2011. aug. 10. 18:04
 1/7 anonim válasza:
photoshop
2011. aug. 10. 18:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem külsőre gondoltam, hanem magára a motorra (ami hajt, nem úgy motor mint motorkerékpár), teljesítménynövelésre, alkatrész pakolászásra, stb..
2011. aug. 10. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Autodesk Inventor, Catia3d, ProE ezek általános gépészeti programok. Ezekkel tervrajzokat lehet készíteni, szimulációkat lefuttatni. De a kérésből kiindulva szerintem te nem vagy mérnök, ebben az esetben elmondanám, hogy a programok a szakértelmet nem helyettesítik.
2011. aug. 10. 21:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyes vagy, nem vagyok mérnök. Nem olyan programot keresek, amit a mérnökök használnak és nem is szakértelmet akarok helyettesíteni,hanem szórakoztatni magamat, hátha van olyan program, amiben összerakhatok egy motort anélkül, hogy egy igazit kelljen szereznem és szétszednem. Mint egy puzzle-t. "Autószerelő szimulátor". Látom, sajnos nem tudom érthetően elmagyarázni. (Az erősen ki van hegyezve arra akart utalni, hogy kicsit komolyabb annál ami mondjuk egy need for speedben van). Valószínűleg nem egy BME szökevény fogja megérteni mire gondolok....
2011. aug. 10. 23:13
 5/7 anonim válasza:
Szerintem olyan program amire te gondolsz nemigazán létezik. Csak játékokat tudok amiben lehet így állítgatni dolgokat. Például a forza3. Ez kicsit komolyabb mint a need for speed.
2011. aug. 11. 00:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ :).
2011. aug. 11. 00:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha szopatni akarod magad akkor a Street Legal Racing sorozatot keresd meg valahogy. A Redline része már butított de kezdésnek jó lehet. Az első részek között viszont volt olyan verzió hogy ékszíjat is megfelelő méretet kellett venned különben nem indult el az autó. Mondjuk kitért arra is hogy a váltót is be kellett állítanod. Magyar fejlesztés de fix 6 hónapot kaptak a srácok rá és ez meg is látszik nagyon a programon :-(
2011. aug. 11. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!