HOGY TUDOM LETÖRÖLNI EZT A CRACKET? (FONTOS)
Figyelt kérdés
A GTA San Andreas című játék volt meg a gépemen, a netről töltöttem le, és crack is volt hozzá, mert am CDvel menne... A baj az hogy a rohadt cracket az E meghajtóra tette, ami a CD/DVD meghajtó. A játékot már letöröltem, de azok amik az E meghajtón vanak nem tudom letörölni. Így tehát semmilyen játékot, filmet, telepítő CD-t nem tudok használni.
Egyszerűen nem érzékeli, mert már elvileg van benne valami, de igazából persze nincs... Most mit csináljak?
2011. aug. 10. 14:55
11/14 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy itt bénázom, nem vok egy zseni, de hidd el nem beszélek hülyeséget. Az igazi CD meghajtóra tette, és nemtudom hogy mi az a csökkentett mód. Azt hogy kell?
2011. aug. 11. 19:06
12/14 anonim válasza:
Indítsd újra a gépet, nyomogasd az F8-as billentyűt. Ekkor megjelenik egy menü, és ott válaszd a csökkentett módot.
13/14 A kérdező kommentje:
Jaaah nem hiszem... :S sztem le kell formázni az egészet.... Ugye akkor lemennek róla a védett fájlok?
2011. aug. 11. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!