Milyen programmal tudok Mds és Mdf kiterjesztésű fájlokat összerakni, megnyitni?
Van egy film, Felejtsd el a pelust, Elmo. 20db rapidshare-ről letöltött darabból áll. Amikor a winrarral ki akartam csomagolni, akkor kiírta, hogy MDS és MDF fájlokat tartalmaz. 1rész egy ilyet és egy olyat. Nekem meg nincs olyan programom, amivel ezt össze tudnám illetszteni. Milyen programmal tudom?
Vagy esetleg olyan Felejtsd el a pelust , Elmo linket nem tud valaki, ahonnan winrar fájlként le lehet tölteni?
Tessék!! Amugy szerintem Alcohol 120-al meg tudod csinálni, de itt vannak a linkek!!!
Szezám utca - Felejtsd el a pelust, Elmo!
Elmo's Potty Time
teljes dvd,szinkronos
Megjelenése: 2006
Menü: nincs
Felirat(ok): Nincs
Hangsáv: Magyar 2.0
Extra: Nincs
SZEZÁM UTCA - FELEJTSD EL A PELUST ELMO!
SESAME STREET
Mûfaj:
Családi, Rajzfilm
Szereplõk:
Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:
Europa Records
Még hogy a bilire szoktatás ne lenne könnyû? Mi sem egyszerûbb dolog ennél, ha velünk tart Elmo, Kismackó, Grover és még sokan mások a Szezám utcából. Ez a szórakoztató filmecske játszva mutatja meg annak a használatát, amit mindenki (apu, anyu, testvérek, nagyszülôk, barátok, de még a szörnyek is) nap mint nap használnak.
Megtudhatjuk, hogy néha bizony történnek balesetek, s azt is, hogy idôbe kerül, míg valaki annyi gyakorlatra tesz szert, hogy egyedül tudja használni a bilit. Gyerünk hát, s táncoljunk, énekeljünk, nevessünk, míg gyerekünk elsajátítja azokat az ismereteket, amiket aztán egy életen át alkalmaz.
jelszó: minerva
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!