Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal tudok Mds...

Milyen programmal tudok Mds és Mdf kiterjesztésű fájlokat összerakni, megnyitni?

Figyelt kérdés

Van egy film, Felejtsd el a pelust, Elmo. 20db rapidshare-ről letöltött darabból áll. Amikor a winrarral ki akartam csomagolni, akkor kiírta, hogy MDS és MDF fájlokat tartalmaz. 1rész egy ilyet és egy olyat. Nekem meg nincs olyan programom, amivel ezt össze tudnám illetszteni. Milyen programmal tudom?

Vagy esetleg olyan Felejtsd el a pelust , Elmo linket nem tud valaki, ahonnan winrar fájlként le lehet tölteni?

2009. ápr. 11. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Tessék!! Amugy szerintem Alcohol 120-al meg tudod csinálni, de itt vannak a linkek!!!

Szezám utca - Felejtsd el a pelust, Elmo!

Elmo's Potty Time

teljes dvd,szinkronos

Megjelenése: 2006

Menü: nincs

Felirat(ok): Nincs

Hangsáv: Magyar 2.0

Extra: Nincs

SZEZÁM UTCA - FELEJTSD EL A PELUST ELMO!

SESAME STREET

Mûfaj:

Családi, Rajzfilm

Szereplõk:

Rajzolt figurák, mesehõsök

Forgalmazó:

Europa Records

Még hogy a bilire szoktatás ne lenne könnyû? Mi sem egyszerûbb dolog ennél, ha velünk tart Elmo, Kismackó, Grover és még sokan mások a Szezám utcából. Ez a szórakoztató filmecske játszva mutatja meg annak a használatát, amit mindenki (apu, anyu, testvérek, nagyszülôk, barátok, de még a szörnyek is) nap mint nap használnak.

Megtudhatjuk, hogy néha bizony történnek balesetek, s azt is, hogy idôbe kerül, míg valaki annyi gyakorlatra tesz szert, hogy egyedül tudja használni a bilit. Gyerünk hát, s táncoljunk, énekeljünk, nevessünk, míg gyerekünk elsajátítja azokat az ismereteket, amiket aztán egy életen át alkalmaz.

jelszó: minerva

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. ápr. 11. 14:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Pontosan ezt töltöttem le, amit belinkeltél, és erre írja azt, hogy Mdf és Mds fájlok. Megpróbálom az alcohol 120at letölteni, hátha, bár nem igazán értek ilyesmihez! Köszi!
2009. ápr. 11. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!