Szeretném megkérni azokat az embereket akik Fallout3at játszanak. H. hol lehet megtalálni azt az embert aki Brotherhood of Steel páncélzatra ki tud képezni engem?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 13:26
1/3 anonim válasza:
A Citadel nevezetű helynél.
Ahhoz, hogy legyen olyan páncélod, haladni kell a főszálon (A Fő küldetéseken) és úgyis megkapod.
2/3 A kérdező kommentje:
Huh köszi szépen de azota már rájöttem és végigvittema játékot.Nagyszerű játék. Neked h. tetszett?Te is végigvitted?Melyik befejezést választottad?
2009. aug. 23. 09:40
3/3 anonim válasza:
Nekem a kedvencem az összes Fallout. A 3-mat vagy 2 szer vittem végig és mindkét befejezést választottam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!