Miért is olyan rossz a Vista?
Cégünknél a következő dolgok miatt nem tértünk át rá (és én otthon én se ezek miatt :P ):
1. Sok benne a bug.
2. Komoly kompatibilitási problémái vannak, mind hardware eszközökkel, mind régebbi programokkal.
3. túlságosan erőforrás igényes, s ebből adódóan egyes alkalmazások jóval lassabbak lesznek rajta mint xp-n
4. Idegesítő, hogy mindig mindenre 20szor rákérdez
5. Számunkra nem volt igazán felhasználóbarát, egyes beállításokat iszonyat nehéz megtalálni benne.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nekem vistám van tökéletesen müködik semmi gondom nincs vele javaslom a használatát!!!!!!
NEKEM NAGYON IS JÓ!
Az sp1 nélküli Vista nagyon lassú és elég sok hiba van benne, viszont sp1-el elfogadható a gyorsasága. Semmiképp nem stabilabb mint az xp de nem is rosszabb. Én jó ideig használtam, nem volt gondom vele jelenleg pedig a Windows 7 bétáját használom ami bétaként, olyan stabil mint a vista. Igaz, hogy pár program még nem fut vele de hát ez a béta átka, éles rendszerként simán hiba nélkül használom februártól.
-KILLER-
Első válaszoló vagyok. Azt azért hozzátenném, hogy igen, SPk sokat javítottak rajta. S mostanra egy általános felhasználó igényeit tökéletesen kielégíti, gondolok itt olyan felhasználókra akik általában csak új programokat használnak, nincs semmi speciális hardware(studió hangkártya, profi videóvágó, digitalizáló eszköz, quadro, midicuccok, stb) a gépükben, nem erőforrás igényes munkákra használják rendszeresen, s nem számítógép guruk, programozók. :P
Netezésre, új játékok/programok futtatására, videónézésre, és zene hallgatásra tökéletesen megfelel persze. Komolyabb használat során viszont sajnos már nem olyan jó.
Windows 7 viszont ígéretesnek tűnik egyelőre, sokkal gyorsabb mint a vista, és kiszedtek belőle egy rakat idegesítő dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!