Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért is olyan rossz a Vista?

Miért is olyan rossz a Vista?

Figyelt kérdés
Mindenki csak szídja, csak azt nem mondják miért.
2009. ápr. 11. 09:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Cégünknél a következő dolgok miatt nem tértünk át rá (és én otthon én se ezek miatt :P ):

1. Sok benne a bug.

2. Komoly kompatibilitási problémái vannak, mind hardware eszközökkel, mind régebbi programokkal.

3. túlságosan erőforrás igényes, s ebből adódóan egyes alkalmazások jóval lassabbak lesznek rajta mint xp-n

4. Idegesítő, hogy mindig mindenre 20szor rákérdez

5. Számunkra nem volt igazán felhasználóbarát, egyes beállításokat iszonyat nehéz megtalálni benne.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. ápr. 11. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a kompatibilitásával van főleg bajom.
2009. ápr. 11. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Nekem vistám van tökéletesen müködik semmi gondom nincs vele javaslom a használatát!!!!!!

NEKEM NAGYON IS JÓ!

2009. ápr. 11. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az sp1 nélküli Vista nagyon lassú és elég sok hiba van benne, viszont sp1-el elfogadható a gyorsasága. Semmiképp nem stabilabb mint az xp de nem is rosszabb. Én jó ideig használtam, nem volt gondom vele jelenleg pedig a Windows 7 bétáját használom ami bétaként, olyan stabil mint a vista. Igaz, hogy pár program még nem fut vele de hát ez a béta átka, éles rendszerként simán hiba nélkül használom februártól.

-KILLER-

2009. ápr. 11. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallottam ezekről, de nekem személy szerint még nem volt gondom vele. Ez persze nem zárja ki, hogy később még felbukkanhatnak problémák :) de egyelőre ügyes a drága.
2009. ápr. 11. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok. Azt azért hozzátenném, hogy igen, SPk sokat javítottak rajta. S mostanra egy általános felhasználó igényeit tökéletesen kielégíti, gondolok itt olyan felhasználókra akik általában csak új programokat használnak, nincs semmi speciális hardware(studió hangkártya, profi videóvágó, digitalizáló eszköz, quadro, midicuccok, stb) a gépükben, nem erőforrás igényes munkákra használják rendszeresen, s nem számítógép guruk, programozók. :P

Netezésre, új játékok/programok futtatására, videónézésre, és zene hallgatásra tökéletesen megfelel persze. Komolyabb használat során viszont sajnos már nem olyan jó.

Windows 7 viszont ígéretesnek tűnik egyelőre, sokkal gyorsabb mint a vista, és kiszedtek belőle egy rakat idegesítő dolgot.

2009. ápr. 11. 10:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösz
2009. ápr. 12. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!