Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Update Adobe Flash Player?

Update Adobe Flash Player?

Figyelt kérdés

mire való?kell frissíteni? amikor kb. 15.szer indítom be a gépet akkor mindig kiadja nem mertem még felrakni mert nem tudom mi az!

kell frissíteni? mire szolgál?

ezekre várok választ!

fel leszel pontozva!

kösz!

2011. aug. 9. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Animációk és videók megtekintéséhez szükséges program. Nélküle például nem tudsz a böngészőben flash tartalmat vagy videókat (youtube, stb...) elindítani, mert kérni fogják a flash player jelenlétét.

A frissítés pedig a korábbi verziók biztonsági vagy stabilitási javítását tartalmazza, ezért jó ha telepíted. Ez nem veszélyes tartalom vagy vírus. Mivel jelenleg is a gépeden van egy verziója, az képes jelezni neked hogy van belőle frissített (update) kiadás, amit telepíthetsz.

2011. aug. 9. 13:29
 2/8 legendavagyok01 ***** válasza:

Az Adobe Flash Player, mint oly sok program, időnként frissítené magát. Egyáltalán nem baj, ha engedélyezed, sőt.

A Flash Player nélkül meg nem tudnál flash videókat nézni, pl. Youtube, stb.

2011. aug. 9. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2011. aug. 9. 14:20
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor frissítem és az utolsó meg mit linkelt be?
2011. aug. 9. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Az utolsó egy folyamatot mutat be, hogy tudod feltelepíteni a legfrissebbet frissítés nélkül (hosszabb folyamat, illetve talán felesleges is).

Ha csak felkínálja hogy ott a frissítés, te igen-t nyomsz, elfogadod a licencet, végigfut a telepítés és kész is vagy.

2011. aug. 9. 15:33
 6/8 A kérdező kommentje:
ok kösz!
2011. aug. 9. 18:54
 7/8 anonim válasza:
43%
persze a felpontozást nem adja...
2011. aug. 16. 03:42
 8/8 A kérdező kommentje:
adtam még neked is!
2011. aug. 16. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!