Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA IV serial probléma?

GTA IV serial probléma?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a GTA IV-et a gépemre föltelepítettem és valami SERIAL-t kér de az nekem nincs ha vki tudja írja már ki
2011. aug. 8. 11:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
(ELŐZŐ VÁLASZOLÓNAK) A JÓ ÉDES KU*VA ANYÁDAT CIKÁNYOZD TE F*SZ
2011. aug. 12. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
oké cigány.
2011. aug. 12. 19:08
 13/16 anonim válasza:
15%
BÍROM AZ ILYEN DÍSZB.U.Z.I.K.A.T MINT TE IS AKI CIGÁNYOZTÁL HOGY HOZZÁSZÓLSZ FELESLEGESEN MEG OKOSKODSZ AHELYETT HOGY NORMÁLISAN VÁLASZOLNÁL. AZ ILYEN RATYIK MIATT LESZ SZAR EZ AZ OLDAL KISKÖCSÖG!!!!!!!!!!!!!!!
2013. febr. 1. 20:41
 14/16 kismomo99 válasza:
Beírod: piratebayba: GTA IV CRACK, És keresel ott egy olyat hogy razor crack ez nem több mindt kb 5 MB, viszont el fog indulni a game! Ennyi! :D
2013. aug. 4. 12:21
 15/16 anonim válasza:
9 es hat én beszartam amikor megfejtettem a kódot..
2017. ápr. 2. 16:07
 16/16 PISTA++++ ***** válasza:
Ilyen bunkókat b**zdmeg meggondolom magamat azon hogy feltegyek legalább egy kérdést ezen az oldalon -.- vagy az van hogy ilyen bunkó gazdag gyerekek jönnek fel akik alig konyitanak valamihez és elkezdenek bunkóskodni.Egyébként a Rockstar Games meg tud élni ne aggódjatok miatta és igen letöltjük mert ha megvennénk akkor ugy egy bő egy hét alatt kijátszanánk aszt ott porosodik a polcon meg a multit is könnyen megunjuk lehet hogy egy szart se ér. én ki szeretnáém mjátszani. az osztálytársam megvette lehet hogy majd az én gépemre is feltelepitjük a játékot. Meg ilyen bunkó senki nem lehet hogy ilyet ir " A GOOGLE a BARÁTOD" hát... az összes kód ami ott volt egy rakat szart se ért. kb 20%-30% az aki megveszi de még ez is milliós vagyon ugyhogy nem fognak csödbe menni ne aggódjatok.
2017. nov. 14. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!