Az Assassin's Creed Brotherhood nevű játék hova menti a játékot?
Jah, am meg az írásod alapján ki lehet deríteni, s te nem vagy épp nyugodt, látszik pl, hogy kapkodsz a szavakért, meg megsértődtél 1 mondaton 1 számodra ismeretlen embertől. :)
Szal nyugodj le, s szépen menj csicsikálni. :)
Naná hogy felb@szom magam az ilyen f@aszokon mint te !
Tájékoztatásul közölném akkor, hogy úgy értelmeztem a kérdést, hogy elmenti-e netre a játékot, és ha hazamész, és a köcsög ujjaiddal begépeled a játékban a köcsög felhasználó nevedet meg a jelszavadat akkor visszaadja-e netről azt ahol voltál. Legközelebb talán fogalmazz érthetőbben és akkor el tudsz kerülni egy ilyen vagdalkozást. Arról nem beszélve hogy még ahhoz is hülye voltál hogy odaírd hogy PC, vagy PS vagy mi a f@szomon játszottál vele (mielőtt belekötsz te szarrágó, a play station meg az xbox is GÉP). Szóval mindent egybevetve neked egy gondolatolvasóra lett volna szükséged, max az tudta volna neked megválaszolni ezt a fos kérdést.
Valószínű továbbá hogyha előttem állnál akkor nem nagyon küldözgetnél engem aludni meg legózni és elég gyorsan visszavennél ebből az idegesítően kioktató hangnemedből is, bár gondolom vágtak már pofán miatta. Ha még nem akkor ne aggódj, ami késik nem múlik. De ha hiányzik az élmény és szépen megkérsz, szívesen eltöröm az orrodat, ezen nem fog múlni a boldogságod.
Gondolom ez volt a napod fénypontja hogy sikerült felb@sznod és átpumpálnod belém egy kicsit a saját mérgedből. Reggel majd elmegyek futni és kiizzadom. További szép estét kívánok. Te nyomorék. (Ne is fáradj egy újabb válasz megalkotásával mert nem fogom elolvasni, reagálni rá meg pláne nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!