Ajánlanátok olyan programot windowsra, ami kiírja egy fáj CRC összegét?
Figyelt kérdés
Sok olyan videófájlt és egyebet töltök mostanában, amikhez nincs csatolva .sfv fájl, hanem csak a fájl nevébe van beleírva a 8 jegyű crc összeg vagy a letöltő oldalon van melléírva. Olyan program kellene nekem, ami kiszámítja és kiírja ezt az összeget a már letöltött fájlra, hogy össze tudjam hasonlítani. Vagy épp beírom az eredeti összeget és az meg kiírja, hogy egyezik-e a kettő.2011. aug. 7. 19:03
1/4 anonim válasza:
Total Commander.
Megcsinálod te a .sfv fájlt vele, és megnézed, hogy egyezik-e a kettő... :))
3/4 anonim válasza:
Hash tab, beépül az explorerbe, lesz egy "File Hashes" tabfül a file tulajdonságainál (nem kell keresgélni külön programot, és abban megnyitni a filet, sztem így tök egyszerű:):
4/4 A kérdező kommentje:
Az első megoldással már én is próbálkoztam, de túl macerás állandóan fájlt gyártani, aztán meg társítgatni olvasóhoz, vigyázva arra, nehogy véglegesen hozzátársítsam véglegesen, mert akkor meg azokat nem tudom majd ellenőrizni, amikhez le lehet tölteni az .sfv-t.
A másik kettőt meg megnézem, köszi.
2011. aug. 8. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!