Milyen Linux disztribúciót telepíthető Nvidia grafikus kártyával rendelkező gépre?
Figyelt kérdés
A gondom az, hogy már a telepítés elindulása előtt összeomlik a rendszer és csak fekete képernyő fogad.2011. aug. 7. 11:48
11/12 anonim válasza:
"Ha Ubuntuval, akkor ahhoz minimum 1 GHz processzor kell ..."
Egy fenét. Az én előző gépemen (800Mhz Intel Celeron, 256 MB RAM, 32 MB videókari) is elfutott, nem ezen múlik.
12/12 anonim válasza:
Nekem Debianom (5.0.8) van és GeForce 450 GTS-em.
Én is szívtam vele, bár én a videokártyát azután cseréltem, miután már egy ideje fent volt. Amikor be akart jönni az X, akkor nekem is egy nagy feketeség lett, meg újraindult, meg kamikaze.:)
Úgy emlékszem, úgy sikerült megoldanom, hogy letöltöttem az nVidia honlapjáról a gyári drivert és a konzolos recovery módban felraktam.
Már rég raktam fel Debiant, de szerintem konzolból is lehet telepíteni, ha az X-től egyből lehal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!