Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem magyar a Portal 2?...

Miért nem magyar a Portal 2? (többi lent)

Figyelt kérdés
Eddig magyar felíratos volt nekem a Portal 2 (Eredeti) aztán nem tudom hogyan, de átváltott angolra és nem tudom hogy kell visszaállítani. Valaki tud segíteni? A steam-et hiába állítom magyarra, nem történik semmi változás.
2011. aug. 6. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem eredetibe volt meg és úgy csináltam meg,hogy a patch-ek telepítése után lett 1 bizonyos "launcher.exe" és ha beleléptem akkor kiválaszthattam a nyelvet.Azaz azt tudom ajánlani,hogy tedd fel a legújabb patch-t.
2011. aug. 6. 23:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem steam-ről frissül ezért nem tudok külön patch-elni.
2011. aug. 6. 23:08
 3/10 NejlonZacskoo válasza:
neked feliratos a portal2 ? :o amm nem vesztesz semmit ha van logikád magadtol is rájössz a sztorira :D
2011. aug. 6. 23:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen be lehet kapcsolni a feliratot a játék beállításainál.Amúgy tényleg nem vesztessz sokat és 1. felirat nélkül vittem végig és csak utánna felirattal:)

Amúgy még azt próbálhatod meg hogy leszeded a legújabb crack-et,hozzá és CSAK a launcher.exe-t másolod át a telepített mappába,majd elindítod,kiválasztoda a magyar nyelvet és elíncítod.(Még a beállításoknál be kell kapcsolni a feliratot,mert nem fogja megjeleníteni játék közben)

2011. aug. 7. 12:16
 5/10 A kérdező kommentje:

Letöltöttem, próbáltam, de az indítóképernyőnél lefagy.

Amúgy meg engem zavar ha nincs felíratozva magyarul (nem tudom miért).

2011. aug. 8. 19:58
 6/10 A kérdező kommentje:
még annyit megpróbálok hogy újratelepítem az egész steam-et
2011. aug. 8. 20:09
 7/10 NejlonZacskoo válasza:
xd engem nem zavart h angol :D értettem h mit mond mer tudtma micsinál xD GLaDoS XD
2011. aug. 8. 21:50
 8/10 A kérdező kommentje:

Meglett oldva.

A fejlesztői konzolba kellett beírni hogy cc_lang "hungarian".

Köszönöm a válaszokat.

2012. márc. 17. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező sokat segítettél;)
2013. dec. 24. 00:36
 10/10 anonim válasza:
tudnál részletesebb megoldást adni nálam is ez a gond de nem értem hogy kell megoldani kérlek írd meg pontosan mit csináltál
2014. dec. 7. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!