Hogy lehet kicserélni picasaban vagy más képszerkesztő programban a szemem?
Van egy csoportkép ami nagyon jó lenne, de le van hunyva rajta a szemem. Pótolhatatlan a kép mivel cserediákok vannak rajta. A saját szemem akarom rárakni egy másik képről a képre (remélem érthetően magyaráztam) Ezt hogy bírom megcsinálni? :)
Előre is köszi!
egy photoshoppal mindent meglehet csinálni
kettő szembe sütött a nap (most megkérdeznéd, hogy miért nem álltunk máshová, mert te gondolom nem tudod hogy csak úgy lehet jó képet csinálni ha szembe süt a nap)
három ne írjál már ide ha csak ilyeneket tudsz ;) köszöntem!
Én úgy próbálnám meg, hogy nem csak a szemeidet, hanem az egész fejedet kicserélni. (vagy ha a kép szélén állsz, akkor az egész testedet)
Odaállsz egy fehér fal elé, próbálsz olyan pozicióban állni, mint a képen, és akkor a fejedet kell a fotón lecserélni.
Jóval nagyobb esély van rá, hogy használható módon össze tudod rakni és elfogadható végeredményt kapsz, mintha csak a szemeidet akarnád cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!