Miért szaggat be az fl studio 10?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem régiben kezdtem el zenéket csinálgatni, csak magam szórakoztatására, lehet kicsit kemény dióval de az fl studio 10 el kezdtem el, már mennek, nem egy alapom van, de néha így "rájön az 5 perc", és a legegyszerűbb dallamnál is elkezd szaggatni rosszul játssza a dallamot, és pirossal mutatja, hogy baj van, fent az "ikonoknál?!" az elindító,stop gombok alatt. Bocsi hogy szakszerűtlen vagyok, még nem rég kezdtem.2011. aug. 5. 12:29
1/1 anonim válasza:
Menj az +Audio Settings" be, ha van ASIO4ALL driver-ed, akkor ott a buffer hosszát állítgasd. Nekem is akad, még így is, ezt is csak olvastam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!