Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell windows 7 cd-vel...

Hogyan kell windows 7 cd-vel fixelni a master boot recordert?

Figyelt kérdés

Annyi a sztori hogy réges régen kezdő szgép felhasználóként rengeteg vírust beszedtem, és attól fogva már soha nem működött nálam rendesen a win xp. 7et használok már egy ideje. Arra gyanakszok hogy valami féreg az mbr-be rágta be magát. XP cd-vel már próbáltam fixálni, de már cska az is fura volt, mikor választanom kellett a partíciók között melyiket akarom fixelni, azt amelyiken az oprendszer van ki sem adta lehetőségnek, csak a másikat. Ezután valami rendszer gazda jelszót kért, amit megint cska nem tom micsoda, mert csak egy fiók vana gépemen a rendszergazda és azon nincs jelszó. Tehát Windows 7 cd-vel hogy kell fixelni az mbr-t? Ha sikerülne, akkor talán orvosolná az xp problémámat?

(évek óta csomó xp-t kipróbáltam, mind szűz volt, nem bele buherált de 1-2 napnál nem bírta tovább: kékhalál, fagyás betöltés közben, a legváltozatosabb hibaüzenetek stb... a 7tel soha nincs ilyen bajom.

2011. aug. 5. 10:26
 1/9 Jenci ***** válasza:
Akkor miért nem rakod újra az egészet.Ha már ott a vírus,akkor meg kell szüntetni,nem pedig a tüneteit kezelni.
2011. aug. 5. 10:44
 2/9 A kérdező kommentje:
egy formázás nem pucolja le a vírust ha az mbr-be van, te agysebész...
2011. aug. 5. 17:05
 3/9 Jenci ***** válasza:
Ha olyan nagyra vagy magaddal,akkor lenne annyi eszed,hogy ne halmozz vírust-vírusra.Egyébként meg nem hallottál a Hiren' boot cd-ről?!!
2011. aug. 7. 21:30
 4/9 A kérdező kommentje:
ez kb volt 4 éve mikor az első gépem meglett te hülye tahó....
2011. aug. 7. 21:37
 5/9 Jenci ***** válasza:
Anyád,te fasz
2011. aug. 9. 09:52
 6/9 A kérdező kommentje:
erre inkább nem mondok semmit. Segíteni nem tudsz, csak tahóskodni, akkor meg minek vagy itt?
2011. aug. 9. 11:27
 7/9 Jenci ***** válasza:

Te kezdted nem én.A másik dolog,hogy rajtad kívül sok embernek segítettem és SENKI nem úgy állt a dolgokhoz,mint te.Sőt,ezen segítségek révén ismerősi kapcsolat is kialakult nem egy emberrel.

Úgyhogy sajnálom,hogy így alakult!

2011. aug. 9. 18:08
 8/9 A kérdező kommentje:
én nem akartam hogy így legyen, de nekem az első válaszodból úgy jött le mintha teljesen hülyének néznél...
2011. aug. 9. 18:42
 9/9 Jenci ***** válasza:

Ha még ezek után elfogadsz tőlem egy tanácsot : Ne itélj elsőre !

Én is bele estem már ebbe a hibába és tanultam belőle.

2011. aug. 9. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!