A Stalker Call of Pripyat-ban ezzel lehet valamit csinálni?
Sok kicsi sokra megy. Hiába keveset nyersz rajta, előbb utóbb abból is sok pénzt jön össze.
Szedj fel mindent ami eladható (fegyver, étel, képződmény), háromféleképpen is növelheted a maximum teherbíróságot, így nem kell 10 fegyverrel rohangálni a kereskedőhöz:
1. átírod a konfig fájlokban a limitet, bár ez csalás
2. veszel/találsz olyan képződményt ami növeli
3. magad után húzol egy hullát amit hátizsákként használva megpakolhatsz limit nélkül.
Ha nem csak a fő szálat viszed hanem minél több mellékszálat és küldetést, annál több pénzt és tárgyakat kapsz amit szintén el lehet adni.
ne csalj!
call of pripyatban nem lehet hullát húzogatni...
a másik . fejleszd a ruhát hogy több súlyt bírj el.
és képződményekre vadássz.
egyverekel nemsokra mész.
és akkor se azokat a fegyvereket vidd el amik rosszak. azokat hagy ott.
következő tipp:
a te cuccodat ted be a kereskedőnél egy dobozba menny vissza a helyszínre pakold szinte fulladásig magad és többet tudsz vinni.amúgy feladatokat csinálsz akkor is kapsz pénzt!
én mindig jól csináltam, és szinte sose volt ilyen problémám , mert mindig találtam ruhákat fegyvereket. és szinte semmit nem kellet vennem!
pl: a shadow of chernobylban: a játék kezdeténél (kb mész 40 lépést) és lehet találni egy stalkerruhát amit a játék 1/3-nál kaphatsz meg kereskedőnél.
call of pripyatban is rögtön az első maprészen van minden!
AK, dragunov , ruha meg minden nyalánkság.
csak a fejlesztésekre költöttem mindig
Hát én az elején az első térképen nem igen találtam fegyvereket azon kívül amiket a megölt ellenségektől vettem fel.Az átírás meg nem lehetséges mert a kettő fájl közül eggyik sincs:
Na ezek közül eggyik sincs meg ott ahol írták.Csak ezek:
Gamedata/configs konyvtar => system.ltx ez sincs.
gamedata/configs/creatures konyvtarban az actor.ltx sincs.
És már nagyon idegesít ez a nagyon kicsi súly 90kg ez semmi a felszerelésem a fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!