Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » H kell háttérképet váltani?

H kell háttérképet váltani?

Figyelt kérdés
tudom hülyén hangzik, de eddig XP-m volt. de 1-2 hete van uj gépem és ezen Windows7 van. de csak a képernyőkimélőt tudom álitani.
2011. aug. 4. 08:42
 1/7 Smartguy86 ***** válasza:
Asztalon jobb klikk -> Testreszabás (Personalize) -> Asztali háttér (Desktop Background)
2011. aug. 4. 08:44
 2/7 A kérdező kommentje:
az XP-nél így kell, azt tudom. de a 7nél nincs is ilyen lehetőség jobb klikk után
2011. aug. 4. 08:45
 3/7 Smartguy86 ***** válasza:

Az kizárt. Akkor Vezérlőpult - Megjelenés

Lehet, hogy nem jogtiszta a Win 7-ed és fekete a háttér?

2011. aug. 4. 09:05
 4/7 A kérdező kommentje:

[link] ilyen a hátterem, csak középen az embléma kék mind a 4 kis "ablak".

de lehet ahoz köze h nem lett CDről telepitve, hanem rajta volt a gépen? h amikor elöször be lett kapcsolva feltelepitette magátol, csak pár dolgot kellett állitgatni.

2011. aug. 4. 09:33
 5/7 bix ***** válasza:

jobklikk testreszabás alatt. ha ott fixen van akkor neked bizony home starter a win 7-ed, amin alapból nem lehet. ha home basic akkor a képen jobklikk és használat háttérként működhet, de starterben kizárt

ott pl ezzel lehet játszani

[link]

némi angol tudás nem árt persze

2011. aug. 4. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
jobb klikk asztalon -> személyre szabás
2011. aug. 4. 09:43
 7/7 anonim válasza:

Szia! Nekem is starterem van. le kell tölteni egy programot és csak az által tudsz hátteret állítani. a program neve: Starter Background Changer

ezt irják róla: 'A Windows 7 Starter eléggé limitált verzió, sok lehetősége a Windows 7-nek nem elérhető benne. Mostantól ez eggyel csökken, mert megjelent egy kis alkalmazás, amely legalább a háttérkép cseréjét végrehajtja a Starter Edition-ben. Az asztal jobbgombos helyi menüjéhez hozzáadja a Personalize parancsot, valamint egy képfájlra kattintva jobb gombbal a helyi menüben megjelenik a To choose like wallpaper parancs, amelyre kattintva a képet beállítja háttérnek.'

2011. aug. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!