A fájlnév könyvtárnév vagy kötetcímke szintaxisa nem megfelelő win32, mit tegyek?
Újra raktam a windosw-t vagy is javitott cd-röl. Letörölt minden illesztö programots stb..b és most nem tudom feltelepíteni a hangkáryta drivert ( 3 helyröl töltöttem le egyik se müködik). ezt irja ki : [link]
több fájlhoz is ( /nvug,/win,/win32...)
Javító telepítést csináltál, vagy teljesen, formázással raktad újra? Ezt nem egészen értem...
Ha csak javító, akkor mentsd ki az adataid, és tedd újra rendesen, mert nincs értelme foltozgatni, több vele a gond, mint a haszon belőle.
Ha valami gányolt, vérpisti winfost tettél a gépre (értsd, freedom, és társai név alatt futó "javított" változatok) akkor tegyél fel rendeset.
Alaplapi hangártyám van Nvidia Nforce 2000-res
és igen javítót tettem ( amugy ha rendest csináltam volna akkor elötte formázni kellene vagy megoldja magának?)
jelen pillanatban semmilyen nvidia program nem fut:D
de amuyg nem tudom
eXooo nevű felhasználó válasza:
Nem kell itt semmi iso-s cuccot csinállni egyszerűen olyan mappába kell áthúzni az egészet amiben nincs ékezet vagy valami furcsa karakter és onnan telepíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!