Win7 telepítés sikertelen, de miért? Mit csinálok rosszul?
Win7-et szeretnék telepíteni a gépemre!
Jelenleg egy WinXP Forever van rajta.
Daemontools-ba be teszem a WIN7 telepítő képfájlt,majd Nero 7-el átmásolom egy Verbatim DVD+RW lemezre 2x sebességgel(ennél kisebben nem is tudom)...
indításkor a dvd íróról bootolok be és semmi... Ugyanúgy elindul az XP!! :S Mit csinálok rosszul???
Nincs és nem is lehet, mert csak jövőre jelenik meg.
Szerintem te ott szúrod el, hogy csak a dvd-n lévő file-okat írod ki, így a boot file nem lesz rajta a lemezen, így nem lehet róla bootolni. Ahhoz, hogy image-et írj, k*rvára nem kell daemon tools, nem is tudom hogy juthatott eszedbe ez a baromság. Egyszerűen csak írd ki Nero-val az image-et (mint image, és nem mint file!), és kész.
fut,mivel az volt rajta!
Win8-ra azért kérdeztem rá mivel egy torrentes oldalon már fenn van?!
2x-nél lassabban nem is engedi (az előző Nero engedte 1x-en írni a lemezeket)
Bocs,de én nem az informatikára szánom az életem... nem tehetek róla hogy vannak jobb dolgok is a világon! :)
utolsó: mindig is így írtam ki a telepítő fájlokat!
Daemon-ba be,nero-val átmásolni (amúgy az összes letöltő helyen így írják) + az előző Win7-et is így telepítettem fel,csak azóta nem találom azt a telepítőt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!