Miért szaggat a GTA IV a tegnap vásárolt gépemen?
Alaplap: Gigabyte GA-880GA-UDH3
HDD: Samsung SataII 500gb
CPU: Amd phenom II X4 955 (black edition) (3200mhz)
RAM: Kingmax (1333mhz) 4gb+2gb
VGA: Ati Radeon HD5570W
Rendszer: Windows7 SP1 x64
Tegnap vettem ezt a configot, a windows 7 telepítése is lassan indult el.... Nem tudom mit tegyek, informatika szakon tanulok egyetemen és tanácstalan vagyok hogy miért szaggat.... Ha felhúzom a grafikát, ha teljesen levan húzva egyaránt ugyanúgy szaggat.... szóval a videókártya nem bajos.
Azt még mindig nem tudom patchelted e a játékot, elvileg javít benne kompatibilitási és egyéb hibákat is.
Magán a konfigon menni kéne. Mindazonáltal nekem pl az asztali gép jobb a laptopnál, és arra is lassan ment fel a win7, már telepítés után nem mentek játékok, meg kilépkedett 1-2...és ugyanazok a laptopon meg igaz hogy csak low-on de mennek.
Az alaplapot rosszul választottad Gigabyte GA-880GA-UDH3 csak AM3-as és elég drága.
Ezzel sokkal jobban jártál volna ASUS M5A78L/USB3 AM3+,kompatibilis a bulldozerekkel , és olcsóbb.A fentmaradó összegből, és a hd 5570 árából vehettél volna egy erősebb videókártyát, és most menne a GTA IV.
Köszönöm ezt: [link]
SEGÍTETT!!
Azoknak akik azt mondták kevés a videókártyám, azoknak üzenem:
Video mode: 1024x768
texture quality: High
Render quality: Very High
Akadásmentesen fut!!!!!
Köszi szépen a válaszokat és további jó nyarat mindenkinek (kár hogy esőzések vannak jelenleg)
ASUS M5A78L/USB3 AM3+ 18 410 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!