Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Képszerkesztővel megoldható?

Adri baba kérdése:

Képszerkesztővel megoldható?

Figyelt kérdés

[link]

Van ez a kép és azt akarom hogy a lányom képet valahogy kivágni és beilleszteni erre a képre mintha ő is ott lenne közöttük.

2011. júl. 30. 16:51
 1/5 c:\ ***** válasza:

Természetesen megoldható.

Photoshop, mint mindig, vagy ingyenes megoldásként gimp.

[link]

2011. júl. 30. 17:19
 2/5 c:\ ***** válasza:

Tulajdonképpen az egyik képen (amin a lányod van) ki kell jelölni azt a részt (ebben az esetben a lányodat :)) akit a másik képre át akarsz vinni, majd pedig oda be kell illeszteni. Ezek után célszerű még torzítani rajta (a perspektívának megfelelően), illetve esetleg a színén állítani valamit (hogy a másik kép fényviszonyainak megfelelőbb legyen, ne látsszon rajta egyből, hogy nem oda való), illetve lehet árnyékolgatni.

Ezt, amit én "oda csináltam" nem bonyolult, de ennél sokkal szebbre is meg lehet csinálni, feltéve, hogy az ember ért hozzá, de túlzottan én sem.

Próbálok keresni egy tutorialt neked hozzá.

2011. júl. 30. 17:27
 3/5 c:\ ***** válasza:

Itt valami ilyesmiről van szó:

http://www.youtube.com/watch?v=-6JgFkM3bcw

A kapcsolódó videók között is érdemes kutakodni esetleg.

2011. júl. 30. 17:46
 4/5 A kérdező kommentje:
de ha nem fehér a háttér hogy vágom ki?
2011. júl. 30. 18:47
 5/5 c:\ ***** válasza:

Pl. így:

http://www.youtube.com/watch?v=5AqwrAJYf5Q

A tökéletes kijelölés az eléggé összetett dolog, főleg, ha sok apró részlet van. De azért most így meg fogod tudni csinálni a dolgot.

2011. júl. 30. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!