Honnan lehet letölteni az F1 2011 et?
Figyelt kérdés
Linket adjatok légyszi.2011. júl. 29. 18:25
1/11 anonim válasza:
Még meg nem jelent játékhoz milyen linket vársz?
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor 2010 et xD
2011. júl. 29. 18:35
4/11 A kérdező kommentje:
Nem megvásárolni akarom hanem letölteni.
2011. júl. 29. 21:14
5/11 anonim válasza:
De mivel a warezhez szemlátomást hülye vagy, ezért mégiscsak meg kéne venned, nem?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye csak a sok hülye aki okosnak hiszi magát mint te felteszi kódok nélkül és hiába töltöd le.Mert azt hiszi ha tud feltölteni akkor el is van intézve.
2011. júl. 29. 21:30
7/11 anonim válasza:
Az összes torrentoldalon van kint belőle eredeti release, crackel, telepítési útmutatóval, mindennel. De ha nem vagy fent egyiken se, google első találat. Egy idomított majom is rájön magától, nem itt problémázik.
8/11 A kérdező kommentje:
Te problémázol nem én.Én csak feltettem egy kérdést.Kettőnk közül itt max te vagy majom.
2011. júl. 29. 21:33
9/11 anonim válasza:
Írd már be google-ben a kedvemért, hogy "F1 2010 torrent".
Aki ennyire sem képes (kib*szott bonyolult, igaz?), az menjen és vegye meg.
10/11 A kérdező kommentje:
Beirtam te makiparádé ,de azokbol a 90%ka nem működik vagy eleve szarul tették fel.Ha ennyire unatkozol foglald el magad inkább,vagy ha nem indul el semmi a szar gépeden akkor játsz a p.öcsöddel.Látom vagy olvasni nem tudsz vagy a felfogásoddal van baj,mert egy működő linket kéne adnod amit ha letöltök még működik is.
2011. júl. 29. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!