Miért nem tudok belépni a World of Tanks accountomba?
Figyelt kérdés
Azt írja ki hogy a Hálózathoz való csatlakozás nem lehetséges! tegnap még semmi baja nem volt nem hiszem el HELP!!!2011. júl. 29. 18:05
1/8 anonim válasza:
Ezek szerint nem csak velem van ez, azt hittem, hogy csak az én netem rossz. Valószínűleg fejlesztenek valamit.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát marha jó ma-holnap van prémiumom és erre most baszakodnak.... ezt a gecséget
2011. júl. 29. 18:12
5/8 anonim válasza:
Nekem is ezt írja ki, azért van, mert lesznek kínai tankok, jön a 7.5-ös frissítés, és új pályák is lesznek.
Tehát fejlesztés alatt van.
És nekem is ezt írja ki, először nem tudtam mi van, de mostmár rájöttem.
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok!
Most elindítottam a klienst, és már jön is le a 7.5-ös frissítés!
7/8 anonim válasza:
Üdv!
Én jelszót változtattam,a honlapra be tudok jelentkezni a játékba nem. Van valami ötletetek??? help
8/8 cicababa01 válasza:
Nekem a 0.9.3. verziót frissítette a játék.. de amióta frissített azóta nem tudok belépni a játékba. Nincs valami ötletetek, hogy mit lehetne neki csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!