Miért kék egy csomó mappa?
Figyelt kérdés
Most raktam újra a Win7 64bitet és az egyik újonnan telepített programnak a neve kék színű, csakmint az összes almappa/fájl. Hogyan lehet feketére visszaállítani a nevét?2011. júl. 29. 16:46
1/3 anonim válasza:
azt tudom, hogy xp-nél a titkosított dolgokat zöld szöveggel jelöli
3/3 anonim válasza:
Azért van, mert a Windowsod valamiért tömöríti helymegtakarítás céljából a fájlokat, és ezt így jelzi.
Ha zavar, és van helyed akkor így visszacsinálhatod:
Számítógép-->a meghajtó amin ez van-->jobb klikk a mappára-->tulajdonságok-->speciális-->legalul "tartalom tömörítése helymegtakarítás céljából" vedd ki a pipát!
OK, és megkérdi hogy az összes file-ra és almappára akarod-e, jelöld ki hogy igen és OK, megcsinálja, és újra fekete betűs.Ha nem megy írj! Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!