Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Wow- Dk. Nem megy a tankolás...

Wow- Dk. Nem megy a tankolás béna vok vagy mi?

Figyelt kérdés

kb a legegyszrübb instákban se

hiába ott izzadok mindent elCD-zek meg taunt össze vissza de a hülye palája mindig lehúzza

full tank gear meg blood talent (az a jó nem?)de valaki Mindig behuzza mi lehet a hiba?

2011. júl. 29. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
bazz ha tankolni akarsz akkor frostra kell talentolnod :D
2011. júl. 29. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:

WTF!? ÁÁÁÁ BLOOD TALENT TANK DKNAK?

A DKnál a Frost talentág a tank.. -.-"

"De valaki mindig behúzza".. Letauntolod róla, és tartod az aggrót magadon. DK-val a legkönnyebb tankolni manapság, az tartja a legjobban az aggrót. Nézz youtuben videókat, hogy hogy csinálják.

2011. júl. 29. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:

"A DKnál a Frost talentág a tank.. "

Te ugye Cata előtti törtszerveren játszol? :)

"a hülye palája mindig lehúzza "

Szólj neki, hogy a Furyt vegye le :)

2011. júl. 29. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja és mégvalami: a blood talent mellett Blood Presence-ben kell lenni az agrótermelésben (4.0=Cata patch óta).
2011. júl. 29. 12:18
 5/10 A kérdező kommentje:

nemtom nekem azt mondták hogy vlood a jó de akk ez a hiba

nem tudtam télleg szal kösz mindenkinek sztem müködni fog

2011. júl. 30. 20:56
 6/10 A kérdező kommentje:
amugy 3.3.5
2011. júl. 30. 20:56
 7/10 A kérdező kommentje:
tört
2011. júl. 30. 20:57
 8/10 anonim válasza:

emberek :D nem tudom mi a baj a blood tankal. az a legjobb tank jelenleg eredetin is és tört szerveren is. én tört szerveren játszok Taurin és ott jelenleg 5 fős hcktól kezdve a 25fős hckig mindet tökélertsen kitankolok vele :D

a blood ráadásúl még a healernek is segít hogy ne legyen annyi dolga :D

2012. máj. 16. 11:58
 9/10 anonim válasza:

Nincs sok agro novelo cd-d

icy touch elegnek kell lenni az alap agronak ha nem megy akkor taunt, es runestrike ezek boven elegek, aoe re ott a DnD es kesz no para, ha hulye a pala

2013. okt. 15. 13:11
 10/10 mmarcsin válasza:
Én is blood tank vagyok sztem ez a legjobb csak rátesz az így touche meg a pleauge dtrikét asztal prestioe ez van ha egy monoton kell méh fogni ha többet kell akkor bírálók elé egy death and levált azt cső 4.7 k záró megfogadtam a jogokat az 5;6 k társ pala elől . Reménem tudtam segíteni.
2013. nov. 3. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!