NOD 32 64 bites operációs rendszerre. Honnan tudnám letölteni?
A szofverbázisról letöltöttem egy NOD-ot csak kiírta, hogy 32 bites op. rendszerhez van, és hogy keressek 64 bites op. rendszerhez... Nem értek ehhez.
Nagyon köszi a segítséget! :)
Fontos lenne, mert letöröltem a NOD-ot, mert azt se tudtam a kódot hol kell frissíteni, ezért gondoltam újra letöltöm...
"Amint megjelenik a jelszó bekérő ablak, kérjük, másolja be az elektronikus licenclevélben megkapott felhasználónév és jelszó párost a telepítőcsomag letöltéséhez!"
Fel is dobta ezt az ablakot...de ezzel most mit csináljak? Vagy honnan szedjek én iyen adatokat, amit ír..?
Itt találhatsz minden hónapban friss kódot:
Nem tervezem megvenni...
Köszi a linket!
Bár először még a NOD-ot kellene letöltenem, amit még mindig nem sikerült...
Kérdezd meg őket, honnan lehet 64 bites NOD32 próbaverziót letölteni. Ha sikerült, akkor 30 nap után használd az újságkódot.
Itt van 64 bites. Ez 30 napos próbaverzió, regisztrálj, küldenek licenszlevélben kódot, azt beleírod és ha lejár a 30 nap, használd a belinkelt újságkódost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!