Ezen a gépen elfutna a GTA 4?
Figyelt kérdés
Processzor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.66GHz
RAM: 2GB
Rendszertípus: win7 32mb
VGA:ATI Radeon SAPPHIRE HD 3650 512mb
2011. júl. 28. 19:44
1/11 anonim válasza:
Az nem Win 7 32 bit? Amúgy igen, elfutna. Jó 10 FPS-sel, vagy még kevesebbel. Tehát nem lesz túlságosan élvezhető.
2/11 A kérdező kommentje:
de igen azt szerettem volna irni,akkor nem érdemes probálkozni vele?köszönöm a válaszod!
2011. júl. 28. 19:50
3/11 anonim válasza:
Kipróbálhatod, nem azzal van a baj. De nem fog élvezhető sebességgel futni, azaz "akadni" fog.
4/11 A kérdező kommentje:
okés köszönöm a válaszod!
2011. júl. 28. 20:12
5/11 anonim válasza:
Totál lehúzod a grafikát, és akkor nem fog akadni sem, csak 1.0.7.0 patch-ig fel kell patchelni, és ahhoz kell a legújabb crack.
Mindenképp próbáld be, még ígyis nagy játék.
6/11 A kérdező kommentje:
kösz,akkor kiprobálom !
2011. júl. 28. 20:19
7/11 anonim válasza:
Ezt nem a humor kategóriában akartad feltenni?
8/11 anonim válasza:
20:13
Hidd el, úgy is akadni fog, hasonló géppel (csak P4-es procival, meg kicist jobb videokártyával) játszottam rajta egy ideig, de alapon is akadt kicsit.
9/11 anonim válasza:
nekem 8400M GS 256MB laptop vidikarival elfutotott, nem akadt klönösebben, ebből kiindulva, ha eléggé lehúz mindent, simán tehet vele egy próbát, veszíteni nem veszít semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!