Hogyan telepítsem a Sims 3 luxuslakás cuccokat?
Megnéztem az oldalon, a "The.Sims.3.High.End.Loft.Stuff-ViTALiTY"-ben Total commanderrel darabolt fájlok vannak, ezzel is kell egyesíteni.
Megnyitod a TC-t, és a letöltési mappába navigálsz. A legelső, .001-es fájlt kijelölöd, majd fájl menü/fájlegyesítés. A program végig fog haladni az összes darabon, és a végén megkapod a teljes fájlt amit már fel fogsz tudni használni.
Letöltöttem én is, és megcsináltam ugyanazt. Amikor kiírja hogy hiányzik a CRC, kapsz egy .out fájlt. Ebben az esetben a 4GB-nál nagyobb kiterjesztés nélküli fájl jött létre. Ezt átírtam .iso-ra, viszont nálam a daemon nem tudta beolvasni.
Én nem piratedayről töltöttem le, de ugyanaz a Vitality verzió volt. Annyit tudsz még kipróbálni, hogy átnevezed a fájlt, és a végére a semmi vagy .out helyett azt írod hogy .iso . Majd pedig próbáld daemon toolsban megnyitni, és ha hibát ír akkor lehet hibás a feltöltés vagy a szétbontás.
Még egy megoldás lenne ha nem működik, hogy a darabokat megpróbálod Winrarhoz társítani, és azzal kibontani. És ott is ha nem iso-t kapsz akkor azt a 4Gb-os fájlt átírni .iso-ra.
Ha úgy sem jó, lehet meg kell próbálni máshonnan letölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!