Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baj az aMSN-nel?

Mi lehet a baj az aMSN-nel?

Figyelt kérdés
Nemrég letöltöttem egy újabb verziót, telepítettem is, de aztán visszaraktam a régebbit. Amikor be akarok jelentkezni, azt írja ki, hogy "Ezt a profilt egy másik aMSN használja, válassz másikat". Mit tudnék vele csinálni?
2011. júl. 28. 00:35
 1/5 Manesz ***** válasza:
Valószínűleg bejelentkezve maradtál a régivel, ha nincs uninstallálva jelentkezz ki majd uninstalláld az újat.
2011. júl. 28. 00:44
 2/5 A kérdező kommentje:
A "bibi" ott van, hogy a régivel kijelentkeztem, majd ezután telepítettem az újat, de már azzal is ugyanez volt a helyzet. Az nem lehet a hiba oka esetleg, hogy a régit nem szedtem le, hanem egyből felraktam az újat? Hiszem felül kellene írnia a régebbi verziót, vagy nem?
2011. júl. 28. 00:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Bár még egy lehetőség felmerült bennem. Ugyanis 2 gépem van, az egyiket csak ritkán használom. Azon már jó ideje nem megy a bejelentkezés ugyanazzal a címmel, mert hasonló problémát ír ki. De ha véletlenül annál a gépnél nem jelentkeztem volna ki, akkor ezen sem ment volna eddig sem...
2011. júl. 28. 01:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy voltam vele, hogy hagyom a fenébe, majd kínlódok vele este. Most viszont gond nélkül be tudtam jelentkezni...:D
2011. júl. 28. 22:51
 5/5 anonim válasza:
én most most irtam ki ugyanezt a problémát..én se értem miért nem tudok belépni.nem mindig pedig.csak néha..:S
2011. júl. 31. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!