Sims 3 + Leszáll az éj. Lassan a hajamat tépem, megmentenél?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Sims 3-at, voltak hibái, patchcsel próbálkoztam, de nemigen akar sikerülni. Letöltöttem a Leszáll az éjt, legnagyobb meglepetésemre működött is rendesen.
De a Sims 3-at nem a Program Files-ba telepítettem, még csak nem is külön mappába, így nem tudtam az Install Helper Monkey-val egyedi tartalmakat telepíteni.
Erre kitaláltam, hogy letörlöm az egészet, újratelepítem a Program Files-ba, és minden jó lesz.
Namármost, a PoweISO, aminek eddig semmi baja nem volt, kitalálta, hogy nem hajlandó elindítani a Leszáll az éjt, mert nem támogatott fájltípus, pedig továbbra is .iso...
Valami kis segítség...?
2011. júl. 27. 17:57
1/4 anonim válasza:
remek boltok vannak ahol meg lehet venni!
2/4 A kérdező kommentje:
Remek helyek vannak, ahol kíváncsiak rád!
Ez nem olyan hely.
2011. júl. 27. 18:29
3/4 anonim válasza:
Már pedig bele kell nyugodni, hogy az innen/onnan letöltött programok nagy %-ban szarok, próbálj meg egy másikat, biztos nem csak az általad letöltött van fent a neten.
4/4 anonim válasza:
Próbálozz Daemon Tools-al, vagy Alcohol 120 %-al, szerintem mind2 jobb mint a PowerIso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!