Camom nem jó msn-en, de natúrba a programjával jó. Mi a baj?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 23:02
1/8 ciceribojso válasza:
Az msn -nél, a beállítsokban nézd meg a videóbeállítást, és a legördülő menükből válaszd azt a kamot, amit üzemeltetni akarsz.
2/8 A kérdező kommentje:
benne vagyok a 'nagy' beállításokba de ott merre tovább? nemtaláltam ott...
2011. júl. 27. 14:46
3/8 ciceribojso válasza:
Feltelepítem, és megnézem. Neked melyik változat van?
5/8 ciceribojso válasza:
Telepítsd hozzá az "MS Live essentialt." Meglásd működni fog.
Én is feltelepítettem, és mindjárt kérte is, hogy telepítsem. Ez aztán letesztelte a videót hangot stb. Még ilyen gyors msn.em soha sem volt.
6/8 ciceribojso válasza:
Mármint azt, amit te is felraktál. Aztán mivel nekem sem működött, megoldásként javasolta ezt az essentialt. a 4.06valamennyi a legujabb. Magyarul is van.
7/8 A kérdező kommentje:
linkelni tudnál honnan szedted le? mert nekem semelyik se jó:/és köszönöm az eddigi segítséget:))
2011. júl. 30. 16:24
8/8 anonim válasza:
Szerintem távolítsd el az összes régebbi változatot. És telepítsd fel, amit küldtem. Valszeg semmi más hiba sincs, mint egy rossz telepítés. És ilyenkor érdemes tiszta lappal indulni. Ja, és töröld egyuttal a meglevő MS Essentiált is, és töltsd fel helyette a legújabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!