Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen zeneszerkesztő programo...

Milyen zeneszerkesztő programok vannak?

Figyelt kérdés
Egy barátommal egy számot szeretnénk írni. A szövegünk már megvan viszon kéne egy olyan program ami nem ien kis játszadozás hanem tényleg lehet vele öszserkani 1 komplett zenét/számot esetleg meglévő kész számból kivenni részleteket hogy az legyen a számunk alapja vagy ilyesmi kéne!! Programneveket és hogy honnan lehet letölteni link is jöhet vagy akármi! Előre is köszi!
2009. ápr. 6. 00:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Jajj hogy magyarázzam. Ezek felületek, amiken keresztül a DAW kezeli a hangkártyát. Az MME a windows része, vagyis a windows készítői hozták létre hogy egyszerűen lehessen hozzáférni a multimédiás hardverekhez, mint pl. a hangkártya.

Az ASIO az szintén egy felület, amin keresztül egy program elérheti a hangkártyát. (Tehát az MME-t és az ASIO-t az programok használják, és nem a felhasználó! A felhasználó csak a DAW felületével van kapcsolatban)

Az ASIO-t direkt stúdió célokra tervezték, ezért nagyon kicsi jelkéslekedési időket tesz lehetővé.

De nem támogatja minden hangkártya. Célszerű olyan hangkártyát venni, ami tud ASIO-t.

2009. ápr. 10. 12:27
 12/17 A kérdező kommentje:
hm... hát.. nem egyszerű. .de naggyából értem mit akarsz mondani.. köszi!! :)
2009. ápr. 10. 21:29
 13/17 anonim válasza:
50%
Gyerekek, nehogy azt higyjétek hogy zenét írni két kattintás! Nagyon el vagytok tévedve ha ezt gondoljátok. Ha most elkezditek az első 2 év alatt is biztos hogy totál hallgathatatlan hulladékot fogtok csinálni. Közönségnek ennél csak később szabad megmutatni. Higyjétek el nekem én 8 éve csinálom. :)
2009. ápr. 12. 10:57
 14/17 A kérdező kommentje:
hhmmm... hát nem is mondtam/gondoltam h egyszerű... de esetleg meg lehetne olyat is oldani h mi 1en megírjuk elmondjuk valakinek aki megtudja csinálni azt amit mi akaunk és úgy ahogy mi akarjuk mi meg elénekeljük meg minden... majd még kiderül! :)
2009. ápr. 13. 12:33
 15/17 anonim válasza:
100%

Szia.

Az Audio Stream Input Output driver (ASIO) egy (a hangkártya gyártója által készített) meghajtóprogram (Steinberg-protokoll), ami a multimédiás 600-800 ms késés helyett 10-20 ms-ra csökkenti azt az időt, amit a feldolgozott hang különféle átmeneti tárolókban (pufferekben) tölt. Ez a késési idő (latency) a pufferek számából, a méretükből és a mintavételi frekvenciából egyszerűen számítható.

Én amúgy az FL8 XXL producer esition-t ajánlanám. Én kb. másfél éve dolgozok ezzel, és remek dolgokat lehet vele műveli. Ez egy step sequencer alapú zeneszerkesztő, ami annyit jelent, hogy csinálsz mintagroove-okat(pattern), és ezeket egymás utána alá fölé, meg ahogy csak akarod pakolgatod. Bármilyen stílusú zenét lehet vele készíteni, én akit tudok ilyen híresebb manust az a Beni Benassi. Ő ezzel dolgozik, bár én nem bírom ezt a fajta muszikát, de a death metalon keresztül a jazz-en át, a trance-ig mindenféle zene készítésére alkalmas. Szinte minden VST-t és VSTi-t támogat, sőt maga a program is már használható VST-ként egy másik zeneszerkesztőben. Ha esetleg lenne kérdésed, nugodtan üzenj privátban.

2009. aug. 25. 11:30
 16/17 anonim válasza:
Thx, ezek az infók nekem is hasznosak voltak!
2011. jan. 23. 19:48
 17/17 anonim válasza:
57%

én is ezzel próbálkozok most de sztem is igaza van vagy úgy 3 év és első olyan szám ami jó lesz

1.5 éve csinálom elég jók eddig!!!

2011. jan. 29. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!