OMSI buszszimulátor-t hogyan ekll irányitani?
Figyelt kérdés
Léccives mondjatok pár alapd dolgot...Még beinditani se tudom...Semmit!!Vagy linket ahol van valami segitség.!!2011. júl. 26. 19:07
11/14 anonim válasza:
Rugalmasság megváltoztatja Ctrl + T-t Ablaktörlők continous w Ablaktörlők időköz Shift + W Szélvédőmosógép Ctrl + W Válogatott 1 F5 mutat be Válogatott kijelző 2 F6 7, 8, 9, 0 Válogatott kijelző 3 F7 Válogatott célkijelző F8 Kiválasztott kijelzővisszalapozáson jut magasabbra Kiválasztott kijelzőelőrelapozás hosszában levő lépés IBIS: belép Ctrl-be + Num belép IBIS: 0…9 Ctrl + Num 0 … Num 9 IBIS: törli Ctrl-t + Num . (Del) IBIS: sorozat/kurzus Ctrl + Num * IBIS: irányítja Ctrl-t + Num / IBIS: cél Ctrl + Num - Pénzváltozás csökken evezi Ctrl + 5, 6, 7, 8, 9, 0 Pénzváltozásfelsőrész evezi Ctrl + Shift + 5, 6, 7, 8, 9, 0
12/14 karexon2003 válasza:
előre a num8-al két oldara pedig a num4 és a num6 beíndítani meg az m-betűvel
13/14 szuperman08 válasza:
Üdv mindenki!
Odáig eljutottam, hogy beindítottam a motort, kiengedtem a kéziféket, majd sebességbe raktam. Ha nyomom a 8-as gombot, akkor felpörög a motor, de meg se moccan. Ha nyomom a + gombot is, akkor el kezd araszolni. Ha elengedem azonnal megáll. Miért nem tudok elindulni?
14/14 karexon2003 válasza:
Nekem a városba belépés és pattog a busz,de a faluba nem ott tökéletes.Ùgy utálom újra kellen inditani a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!