Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Adobe after effects. Miért...

Adobe after effects. Miért nem sikerül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rég használom a progit, csak próbálkozom illetve tutorialokból tanulom.

Egynél viszont megakadtam:

[link]

8:00-tól amit csinál, ugyanúgy csinálok mindent legalábbis szerintem :), de a maszk nem mozog lefelé, és az effekt csak az első maszknál történik meg... ha nem tüntetem el a maszk útját, akkor rendesen mozog a maszk, de akkor is csak legfelül történik meg az effektelés...

Ha valaki érti amit mondok, és jártas a progi használatában, megköszönném ha segítene :)

2011. júl. 26. 18:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Én jártas vagyok benne, így hidd el, amit mondani fogok! Lehet, hogy nem fogadod meg, de jobban tennéd :) Ha még kezdő vagy, felejtsd el a Video Copilot-ot!! És főleg az ilyen bonyolult effekteket! Majd nézz fel rá egy év múlva, mikor már tudod használni a progit! De akkor is az elejét böngészd, ne hiperszuper effektekkel próbálkozz, mert csalódni fogsz. Ne tutorialokat nézz, nem sokat fogsz tanulni belőlük. Alkoss magadtól, próbálgasd a lehetőségeket! És majd, ha tudod használni, kezdj el nézni videókat (de még ne Copilot-ot!!).
2011. okt. 31. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!