Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Diabló 2-ben ez pontosan...

A Diabló 2-ben ez pontosan mire vonatkozik?

Figyelt kérdés
Van a hősömnek egy csizma és az egy olyat hogy: 25%-esély arra hogy mágikus tárgyat találni.Ez azokra cuccokra vonatkozik amiknek a neve kék.vagy ami sárga vagy zöld?
2011. júl. 26. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Bingó. Minden mágikus tárgyra vonatkozik, amelyik ad valami bónuszt a armor class mellé. Szóval ha egy szörny 4%-os eséllyel dob el mágikus tárgyat ha megdöglik, ezek után 5%-os eséllyel fog.
2011. júl. 26. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:

A kékekre vonatkozik, azok a mágikusak.

A sárgák a ritkák (rare).

A zöldek a szett tárgyak.

Forrás: 5 évnyi folyamatos diablo2-zés :)

2011. júl. 26. 18:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak.Az igen jól nyomod én kb:3 év.Ja és a zöld cuccosoknál ha megvan mind már mint ha pl:egy páncél(armor)és annak vannak úgymond családtagjai akkor ha azok megvannak akkor mivan.Kapok valami bónuszt vagy van és kész?
2011. júl. 26. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, kapsz extra bónuszokat, a tárgyak bónuszain felül... bár nekem 5 év alatt még nem sikerült egy teljes szett-et összehozni, hacsak nem számítjuk azt, amikor Character Editorban összeraktam egy paladint, vagy ilyenek...
2011. júl. 26. 18:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Aha Köszi.ja és azt hogy most én egy Level 30-as Nekromatával vagyok a 4.világban és a Diablót kell kinyírni.És van egy képességem ami olyan hogy "Feltámasztás" vissza lehet hozni bármilyen szörnyet akit megöltél.PL:Azok a Hadúr féleség,de ezek olyan erősek mint amikor ellenem voltak?
2011. júl. 26. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:

4. világ: Pandemonium Fortress, amúgy :)

Azt hiszem, igen, ugyanolyan erős lesz, bár necrot sosem szerettem, úgyhogy inkább paladinról vagy sorciról kérdezz :)

2011. júl. 26. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!