Formatálni hogyan kell a számítógépet?
Figyelt kérdés
Le tudnátok írni nekem, hogyan tudom formatálni a számítógépem ? Illetve, h. mik azok a progik, amelyek szükségesek lesznek, h. a formatálás után működőképes állapotba hozzam a gépet? Illetve honnan tudom ezeket megszerezni ? Köszi szépen a válaszokat előre is !2011. júl. 26. 17:34
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha nem tudod, hogy hogyan kell, akkor nem is biztos, hogy kell az neked, illetve jobb ha nem is csinálod.
Egyébként számítógépet nem lehet formatálni, max. adathordózók egy csoportját.
2/2 anonim válasza:
Telepítő CD-ről tudod megformázni a gépben levő merevlemezeket, és egyúttal feltelepíteni az operációs rendszert, ami azután működtetni fogja.
Az operációs rendszer legyen:
Windows 7, ha van benne egy gigabájt memória
Windows XP, ha nincs benne
és Ubuntu, ha ki akarsz próbálni egy új rendszert.
A memóriáról szóló adatok benne kell, hogy legyenek a géppel jött papírokban. Ha nem találod, akkor tegyél fel XP-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!