Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program ami nem kér...

Van olyan program ami nem kér jelszót zip és rar jelszavas fájlra?

Figyelt kérdés
letöltöttem egy programot,és írja a jelszót mégsem tudom megnyitni.
2011. júl. 26. 13:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha jelszóval van levédve a fájl, akkor minden más program is kérni fogja.
2011. júl. 26. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha maga a fájl le van védve jelszóval, akkor csak úgy nyithatod meg, ha kitalálod, vagy feltöröd. Vannak erre programok, de nem hinném, hogy azokat neked találták ki...
2011. júl. 26. 13:21
 3/12 A kérdező kommentje:
régi tömörítő progik nem kérnek jelszót...
2011. júl. 26. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
de a régiek is kérnek! amit leszedtél annak kell lennie mellette egy szöveges dokumentumnak ahol le van irva hogyn hol van fent a neten a jelszó! prémiumért!(pénzért)
2011. júl. 26. 13:52
 5/12 A kérdező kommentje:
...
2011. júl. 26. 14:17
 6/12 anonim ***** válasza:
ne MÁSOLD! a jelszót, hanem karakterre pontosan, gépeld be! (ha így sem fogadja el, nem jó /hibás/ a megadott jelszó)
2011. júl. 26. 14:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Én úgy vélem sikerült kettő darab logikai zsákutcába is masszívan belesétálnod.

1) A jelszavasított ZIP/RAR fájlok lényege, hogy a jelszó birtokában senki se férjen hozzá a tartalmukhoz. Innen következik, hogy jelszó nélkül nem tömöríthetők ki. Innen következik, hogy kitömörítéskor meg kell adni egy jelszót. Innen következik, hogy a tömörítő programok kérni fogják a jelszót, hogy beleleshess a csomagokba.

2) Azt kérdezted „van olyan program, ami nem kér jelszót … ?”, az egyik hozzászólásodban pedig választ adtál saját magadnak: „régi tömörítő progik nem kérnek jelszót”, ergó bebizonyítottad, hogy semmi értelme sem volt a kérdésednek.

3) És így a végére, csak a poén kedvéért: pl. a Winamp nem TUTI BIZTOSAN nem fog jelszót kérni jelszavas tömörített fájlok esetén.

2011. júl. 26. 15:10
 8/12 A kérdező kommentje:
másik weboldalon is megkérdeztem ezért tudom!
2011. júl. 26. 15:56
 9/12 anonim ***** válasza:
inkább csak hiszed, mint tudod.
2011. júl. 26. 17:08
 10/12 anonim ***** válasza:

(15:10-es vagyok)

Srááác... hát ha "tudod", hogy "régi tömörítő progik nem kérnek jelszót"... akkor keress egy "régi tömörítő progit". Erre akartam utalni.

És úgy megnézném azt a "másik weboldalt" a kérdéseddel... szerintem ott se sokan adták alád a lovat. Ha meg igen, akkor alapítsatok egy klubot, És keressétek együtt az ilyen nem-kér-jelszót-jelszavas-tömörített-fájl-esetén régi tömörítő programokat.

2011. júl. 26. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!