Hogyan telepítsem a PhotoShop-ot?
mint írt egészen pontosan ki,amikor azt írja nem sikerült?
Lehet túl gyenge a gép hozzá...egy pentium 1,pentium 2-re meg se próbáldd...
Ha megvetted, next-next-next-finish. Ha letöltötted, kell lennie hozzá leírásnak mivel többféle tört verzió van, mindegyiket máshogy kell alkalmazni.
Van aminél internetelérés nélkül kell, van ahol fájlokat kell felülírni, van ahol csak serialt kell megadni, van ahol többpontos folyamatsor által lesz használható a tört változat. Innen nem lehet megmondani hogy te melyikkel rendelkezel, és mit kell pontosan csinálnod.
Ahol letöltötted, kell lennie nfo-nak, külön leírásnak, mellékelt leírásnak vagy az oldalon hozzászólási lehetőségnek ahol kifejtik mik a lépések.
CS3-nál volt hasonló gondom.
Csak HDD-ről lehetett telepíteni, intézőn keresztül, tehát a lemezről le kell menteni a telepítő készletet pl C-re. Eltávolítással kezdtem, utána telepítettem, majd crack...valami ilyesmi, mert régen tettem fel, de emlékszem volt vele mérgelődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!