Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan telepítsem a PhotoShop-ot?

Hogyan telepítsem a PhotoShop-ot?

Figyelt kérdés
Már többször is próbáltam, de nem sikerült. Laptopom van, ez lehet a hiba? Légyszi valaki írja le nekem RÉSZLETESEN hogy kell, nagyon nagyon köszönöm előre is!
2011. júl. 25. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:

mint írt egészen pontosan ki,amikor azt írja nem sikerült?

Lehet túl gyenge a gép hozzá...egy pentium 1,pentium 2-re meg se próbáldd...

2011. júl. 25. 20:36
 2/9 A kérdező kommentje:
nézd, én oly annyira nem értek ehhez h k.urvára XD hát sztem nincs 'gagyi' gépem, Samsung R428, és Windows 7 van rajta, ennyit tudok. és letöltöttem, és valahogy nem tudtam h hogyan tovább.
2011. júl. 25. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha megvetted, next-next-next-finish. Ha letöltötted, kell lennie hozzá leírásnak mivel többféle tört verzió van, mindegyiket máshogy kell alkalmazni.

Van aminél internetelérés nélkül kell, van ahol fájlokat kell felülírni, van ahol csak serialt kell megadni, van ahol többpontos folyamatsor által lesz használható a tört változat. Innen nem lehet megmondani hogy te melyikkel rendelkezel, és mit kell pontosan csinálnod.

Ahol letöltötted, kell lennie nfo-nak, külön leírásnak, mellékelt leírásnak vagy az oldalon hozzászólási lehetőségnek ahol kifejtik mik a lépések.

4/9 anonim ***** válasza:
Milyen konfig? Melyik verzió? Milyen esemény/hibaüzenet történt telepítés közben?
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyébként ha feltelepíteni nem tudod, akkor használni fogd tudni???
2011. júl. 25. 20:41
 6/9 A kérdező kommentje:
használni fogom tudni, hidd el
2011. júl. 25. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:

CS3-nál volt hasonló gondom.

Csak HDD-ről lehetett telepíteni, intézőn keresztül, tehát a lemezről le kell menteni a telepítő készletet pl C-re. Eltávolítással kezdtem, utána telepítettem, majd crack...valami ilyesmi, mert régen tettem fel, de emlékszem volt vele mérgelődés.

2011. júl. 25. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen... az a hiba, hogy laptopod van...
2011. júl. 25. 21:17
 9/9 A kérdező kommentje:
ezt most gúnyból mondod vagy tényleg ?XD
2011. júl. 25. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!