Hogyan állítsam be a Hypercam2 -öt h folyamatosan vegye föl a videót?
Ott van hogy terület kijelölése...kijelölöd a felvenni kívánt terültet és alul rákattintasz a "felvétel" gombra...addig fogja venni a videódat amíg rá nem nyomsz a "leállítás" gombra..szintén alul találod majd.
Lehet ablakokat is felvenni az "ablak kijelölése" gombra kattintva...
1.esnek de b a l f a s z vagy
kérdezőnek nekem is ez a gondom de sztem ezt nem lehet megoldani csak úgy ha kisebbre állítod a screen idejét.
mert aki az gondolja hogy ez a progi videóz az naon téved!
a beállított időközönként fotóz majd összeállítja a képet.
(tipp: állítsd kissebb méretre a géped és kissebb lesz a fájl) szóval ezt az egészet úgy lehet beállítani hogy a fotózás közti időt megrövidí
A 2. válaszoló nagyon bunkó volt az 1-vel...
csak szólok hogy ezért fel is jelenthet..azaz kitiltanak az oldalról....
mind1 te tudod mit vállalsz el ha helytelenül commentelsz...magánügy..de nem kéne ilyen barbár módjára, kultúrálatlanil írni...
Én is ezt akartam mondani...
Elég bunkó a 2. válaszoló..azért mert ő tud...nem kell leócsárolni a másikat..aki szintén segíteni próbál...
elég sajnálatos így is hogy ilyen helytelenül tudod csak kinyílvánítani a véleményedet...
az ilyenek megérdemelnék tényleg hogy azokat akiket szidalmaznak...feljelentsék..-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!