Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Letöltöttem, hogyan tovább?...

Letöltöttem, hogyan tovább? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 napos szenvedés után letöltöttem a the sims 3-at.

Eddig nekem windows xp-m volt, de 2 napja win7-em van, és nem nagyon tudom még kezelni ebből kifolyólag a gépemet :/

Sajnos a program telepítése sem sikeredik, pedig ez most nagyon fontos lenne nekem, mert ezt adnám a húgomnak születésnapjára.

Eddig odáig jutottam el, hogy a fájlok zip tömörített formátumban le vannak töltve. A segítségeteket szeretném kérni, hogy valaki lépésről-lépésre el tudná e nekem magyarázni, hogy innen, hogyan tovább....

A válaszokat előre is köszönöm.:)

2011. júl. 25. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Az elsőre egérrel jobbklikkelsz, és kicsomagolás. Utána kapsz valami fájlt, esélyesen egy DVD-képet, amit vagy kiírsz lemezre, vagy csak betöltöd Daemon-Tools-ba.
2011. júl. 25. 13:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ.

Van egy mappa.The sims 3 RELOADED a neve..ebben a mappában rld-sims3 nevezetű fájlok találhatóak...a képe..egymáson lévő könyvek...ezért gondolom, hogy tömörített fájlok lehetnek.. ezeket hogyan tudnám kezelni, telepíteni?

2011. júl. 25. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
google.hu --> "winrar win7 letöltés" --> feltelepíted --> azokra a könyvecskés fájlokra jobb katt, fájlok kibontása, kiválasztod, hogy hova, és akkor ott lesz egy DVD kép, amit vagy kiírsz egy DVD-re, pl az IMGburnnal, amit hasonló módon letölthetsz a google segítségével, vagy szintén a google segítségével letöltöd a deamontool-st, és akkor nem kell kiírni, hanem azzal megy tudod nyitni, és telepíteni... ez min egy zöld kezecske... :)
2011. júl. 25. 13:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Majd ezzel a módszerrel megpróbálkozok. És igen, a válaszodat hasznosra jelöltem...:)
2011. júl. 25. 13:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Most sikerült eljutnom a cd-ikonig..az iso. nevezetű fájlig. Viszont most derült ki hogy 2 dvd-re kéne írnom a játékot..mert nincsen 2 rétegű..azaz 8gb-os dvd-m iotthon, csak 1db 4 gb-os...és + 1 cd-m van...

szóval most úgy kéne megoldanom a tömörített(könyvek egymás tetején ikonos) fájlok iso(dvd ikonos) fájlá tömörítését, hogy az alkalmas legyen 2 db dvd írásra...

Már rákérdeztem egy másik kérdésemben hogyan is kéne...de nem kaptam válaszokat sajnos ://

Hogyha valaki szintén lépésről lépésre eltudná nekem magyarázni, hogyan is kéne 2db dvd-re való íráshoz tömörítenem az előbbiekben említett rld-sims3 nevezetű fájlokat(ikonja: könyvek egymáson) kettéfelezett iso.(ikonja:lemez)-ká alakítani...az kérem írjon nekem :)

a válaszokat előre is köszönöm:))

2011. júl. 25. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem másik gépre lesz, akkor Daemon Tools, mount, és megnyitás, telepíted, kész.

G.

2011. júl. 25. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy kis segítség:

[link]

2011. júl. 25. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!