Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gothic 1. hogyan kell irányítani?

Gothic 1. hogyan kell irányítani?

Figyelt kérdés

Elsőnek a Gothic 2-vel játszottam, mivel az első rész túl csúnyának bizonyult, meg az irányítás sem ment. Most azonban újra előkaptam. Mielőtt valaki azt hinné, hogy degenerált vagyok és nem tudom irányítani a dolgokat: végigjátszottam a Gothic 2-3-4 játékokat minden kiegészítővel, plusz Risent is.

Na de a probléma: a controlsnál saját beállításokra raktam. Az egér használatát bekapcsoltam. Mikor megpróbálok felvenni egy tárgyat, vagy interakcióba lépni valamely tárgyal (pl. csőrlő) vagy emberrel, csak úgy megy, hogy ha lenyomom a left-controlt és megnyomom a W-t.

Átállítani egyszerűen nem bírom. A támadás gomb beállításánál left control van, megpróbált az egérre átállítani de semmi, egér mintha nem is lenne.

Mivel hallottam, hogy a G1 is bugos, gondolom/remélem ez is egy.

Aki tudja, hogy mit kellene tennem, az kérem szóljon!

Köszönöm előre is!

Üdv

2011. júl. 22. 17:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez nem bug. Eredetileg akciógomb (ami a bal egérgomb) + előrével lehet interakcióba lépni valamivel. Amúgy egy buggal nem találkoztam, amíg végigvittem.
2011. júl. 22. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!