Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 2011-es Windows Live Messenger...

2011-es Windows Live Messenger hol mutatja, hogy valaki felvett barátnak?

Figyelt kérdés
Tehát hol tudom visszaigazolni az ismerettséget?
2011. júl. 21. 18:28
 1/4 anonim válasza:

Szia!

A partnerlista legalján jelenik meg egy világossárga csík, ha valaki felvett. Ezen a csíkon rajta van, hogy 1 felkérés felkérése van (az enyém így jelzi, ha valaki felvett). Arra rákattintasz, és látni fogod annak a nevét és címét, aki felvett. Választani lehet, hogy elfogadod a felkérést vagy elutasítod. Ha elfogadod a felkérést, akkor felajánlja azt is, hogy felveheted a kedvencek közé. Ha ezek megvannak, akkor leokézod, ha nem akarsz neki rögtön visszaigazolni, akkor arra kattintasz, hogy döntés később.

2011. júl. 21. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:

szia!

nekem a partnerlista alján nincs világossárga csík :(

2011. júl. 21. 19:04
 3/4 anonim válasza:

Akkor még nem vettek fel.

Mert az csak akkor jelenik meg, ha valaki felvett téged. :)

2011. júl. 21. 23:26
 4/4 A kérdező kommentje:
épp ezaz, hogy én is felvettem az illetőt, meg ő is engem, de nála se meg nálam se jelzi, hogy valaki felvett volna...
2011. júl. 22. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!