Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehetne megoldani a...

Hogy lehetne megoldani a rendszergazda visszatörést (elfelejtettük apámmal a jelszót)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség =)

Meg van egy rendszergazda feltörő program,az ophcrack. Letöltöttem hozzá tablet. Most már csak az a problem,hogy nem tudom betölteni a dolgokat. Egyedül egy működne, a single hash. Oda pedig nem tudom mit kell írni. Infónak azt írja,hogy 3 fajtája van. Az <LM Hash> , az <LM Hash>:<NT Hash> és az <User Name>:<User ID>:<LM Hash>:<NT Hash>::: (PWDUMP format)

Gondolom a hashokat kéne megtudni,hogy mi,de azt se tudom:S

2011. júl. 21. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha elfelejtettétek a jelszót akkor nem bruteforce módon kellene nekiesni.

XP esetén ez működhet (bár nem tudom miért nem mindenhol működik):

gép bekapcs, F8-cal hozd be a boot-menüt, majd a menüben még1x F8. Itt elvileg megjelennek újabb indítási opciók, ahol a rendszeradmin jelszava üres. Válaszd a "biztonsági mód" opciót. Bejelentkező képernyőnél rendszeradmin opció.

Másik lehetőség, hogy letöltöd ezt az iso-t és kiírod cd-re: [link] Ezután erről bebootolsz. A segítségével megváltoztathatod a jelszót.

A legvégső eset, hogy fogod és rátelepítesz egy windowst az előzőre. Így az adatok megmaradnak (formatot ne engedj). Ha meg biztos ami biztos mentés kell az adatokról telepítés előtt akkor egy ubuntu live cd berak és kimentegeted a dolgokat.

2011. júl. 21. 16:07
 2/3 anonim válasza:

Zoté.Próbáld ki amit a Techline ír.

[link]

2011. júl. 21. 17:30
 3/3 A kérdező kommentje:

A helyzet:

CD olvasó nem üzemel.

2011. júl. 24. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!