Milyen sorrendben vannak? (Simsfüggők előnyben)
A kiegészítő attól kiegészítő, hogy az alap dolgokat egészíti ki, önállóan nem képes működni.
A linkben dátum szerint vannak felsorolva a kiegészítők
Köszi szépen!
De lehet rosszul tettem fel a kérdést, én arra gondoltam hogy a kiegészítővel, külön is lehet játszani, vagy a kiegészítő csak cuccokat tesz bele a játékba?
PL: Medal of Honor Allied Assault az alapjáték és a kiegészítője a Spearhead de ezzel külön lehet játszani külön storyja van. Na valahogy így akartam kérdezni:)
Sims esetében a kiegészítő az alapjátékra települ rá, és ahhoz ad plusz dolgokat. Ha nincs fent az alap, a kiegészítő nem indul el, de még önállóan telepíteni sem lehet mert egyből azt keresi hogy hol az alap játék és leáll ha nincs.
A The Sims sorozat így néz ki:
PC-kiadások:
alap játék: The Sims
(csak vele képes futni: Livin' Large · House Party · Hot Date · Vacation · Unleashed · Superstar · Makin' Magic)
alap játék: The Sims 2
(csak vele képes futni: University · Nightlife · Open for Business · Pets · Seasons · Bon Voyage · FreeTime · Apartment Life · Stuff packs)
alap játék: The Sims 3
(csak vele képes futni: World Adventures · Ambitions · Late Night · Generations · Pets · Stuff packs)
The Sims Medieval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!