Van erre link valahol a neten mert én nem találtam?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
1. lépés: nyitsz a böngésződben egy új oldalt;
2. lépés: beírod az új oldalba hogy www.google.hu
3. lépés: beírod a googlebe hogy Tiger Woods PGA Tour 2002 Pc Game torrent letöltése.
4. lépés: kiválasztod a neked jót
5. lépés: letöltöd
6. lépés: megnyitod pl.: utorrentel
7. lépés: vársz
8. lépés: telepíted
9. lépés: játszol
10. lépés: nyomsz egy köszönöm gombot nekem :)
Egyszerűbben nem tudtam volna leírni
Ha tudnád a Google-t használni, azt is tudnád hogy megfelelő kulcsszavak beírásával a kereső kiadja a nem jogvédett tartalmakat megosztó oldalakat is. Ott van a keresőkifejezések között például a torrent, vagy warez kifejezés, vagy torrentoldalak, és adatmegosztó tárhelyek neve. Ha ezeket beszúrod a keresés során a játék neve mögé, egyből olyan találatokat kapsz amivel ingyen tudsz letölteni jogvédett tartalmakat is, a Google segítségével.
Attól még hogy erről esetleg nem hallottál, és valaki erre felhívja a figyelmet, még nem feltétlenül a válaszoló lesz a hülye. Mert akkor rád is lehetne joggal mondani, hogy hihetetlenül hülye vagy, mert ezt sem tudod, meg utána száz ikszdét írni...
Ja és még valami:) Nem értem minek válaszol ezen az oldalon a sok senki aki nem tud konkrét válaszokat.Én csak akkor válaszolok ha tudom a választ, hisz ez az oldal ezért van, és nem azért hogy a kockák ki éljék magukat vagyis nemi életüket, hisz ez nekik a kielégülés, hogy nagyon okosakat írnak és azt hiszik vicces.
Ma már másodszor írom ki ezt a kérdést, és mindkétszer volt 2 hülye aki válaszolt, de feleslegesen. Szintén kaptam 2 linket ami semmire nem jó hisz ott nincs a játék, először meg kellene nézni hogy mit küldtök!
Na ez jól esett:)
Tudom használni a Google-t:) De a játék nincs fent de ha ennyire okos vagy akkor miért nem találtad meg nagy király? Ja és --->XDXDXD
Nem okoskodni kellene hanem normálisan használható választ adni, és nem ugatni, ha valamit nem tudsz akkor ne is válaszolj rá, én olyan embert, embereket kérdeztem akik tudják a választ, és nem nímandokat;) Szóval légy szíves máshol éld ki magad, mert nincs kedvem ilyenekkel mint te vitatkozni főleg nem neten, bocs de ez nem az én szintem:)Szép estét!
2 odik hülyétől :D
most nézem halott a torrent :(
Nagyon szépen köszönöm power!!!
Nem igen figyeltem de remélem nem téged oltottalak de ha igen, akkor elnézést, belátom igazad volt.Ma amúgy is ilyen napom van.Kösz még1x!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!